Blåhøjtoften 19, 8260 Viby J

8260 blahojtoften 19 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Funkisvilla i 3 forskudte plan med fin udsigt.

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/8 – klik på billede –

Velkommen til denne fantastiske funkisvilla beliggende på Blåhøjtoften i Stavtrup. Et super, attraktivt og børnevenligt kvarter med masser af legekammerater og kort afstand til skole. Boligen ligger højt i terræn og har derfor en dejlig udsigt over området og over Aarhus By. Villaen er opført i 2013, bygget efter BR15 og er et lavenergihus, der er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet. Med solceller på taget kan I nyde godt af lave driftsomkostninger og en mere bæredygtig livsstil.
Boligen strækker sig over 3 forskudte plan, hvilket giver en spændende rumfordeling og tilbyder lækre detaljer i hver eneste krog. Den store villa byder på generøse fælles opholdsarealer, hvor familien kan samles, og der er forældre- og børneafdelinger, der sikrer både nærhed og privatliv.

Velkommen indenfor på Blåhøjtoften nr. 19:
Fin og lys entre med klinker og skabsvæg med teknik, vaskefaciliteter og garderobe.
Fint børneværelse – eller måske for nogen et kontor.
Boligen har 2 gode badeværelser – begge med brus, mørke klinker og god skabsplads. Badeværelset i stueplan har desuden flot, fritstående badekar.
Super, smukt og stilrent KVIK-køkken med hvide højglanslåger fra 2019. Masser af skabsplads på begge sider af den praktisk vaske-/arbejdsø, hvor børnene også kan tage plads og hjælpe med. Dejligt alrum med plads til hele familien og med udgang til hyggelig, vestvendt terrasse.
6 trin op og i åben forbindelse til alrum finder du dejlig og lys stue med stort vinduesparti mod vest med den skøn udsigt.
Stort forældresoveværelse med skabsvæg.
6 trin ned fra alrum ligger fin børneafdeling med 2 gode værelser samt 1 af boligens 2 badeværelser.

Desuden byder ejendommen på praktisk udhus, samt 50 m² stor dobbeltgarage med direkte adgang/indgang til entre. Gulvet i garagen er belagt med klinker, hvilket giver et ekstraordinært og praktisk udtryk – som måske også kunne danne ramme om familiens fester.

Skønne, lyse rum med store vinduespartier, akustiklofter i fællesrum, flotte gulvbelægninger med varme under og ikke mindst praktisk centralstøvsuger. – Dette en bolig, der opfylder alle krav fra en familie anno 2024 – både med sit smukke design, sine funktionelle løsninger og den dejlige beliggenhed.

Stavtrup er en attraktiv by med alt hvad man kunne have brug for i dagligdagen samt de yderst populære skoler – Højvangsskolen og Århus Friskole samt gode institutioner. “Byen i byen” ligger tæt på fantastiske naturomgivelser og tæt på Brabrandsøen, men alligevel er der ikke langt til hverken Aarhus C eller motorvejsnettet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Blåhøjtoften 19 , 8260 Viby J6.195.000 kr.32.266 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.082 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 172 ㎡Grund: 795 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2013

Blåhøjtoften 19, 8260 Viby J

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

LUKSUSVILLA PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED

LUKSUSVILLA PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHEDDet er med største fornøjelse, at danbolig nu kan byde velkommen indenfor i denne kvalitetsvilla. Beliggenheden findes ikke bedre. På en rolig villavej blandt gode naboer med kort afstand til skole, indkøb og daginstitutioner. Aarhus C er kun en kort cykeltur væk og kan optimalt set gøres langt Brabrandstien, som gør turen væsentligt hurtigere og pænere. De skønne rekreative områder ved Brabrandsøen er i kort afstand herfra. Stavtrup byder på et rigt forenings…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Blåhøjtoften 19 , 8260 Viby J6.195.000 kr.32.266 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.034 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 172 ㎡Grund: 795 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2013Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-26 check den her