Rundhøj Allé 121 1-th, 8270 Højbjerg

8270 rundhoj alle 121 1 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar og velindrettet 2’er med sydvendt altan

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/9 – klik på billede –

Velkommen til Rundhøj Allé 121, 1. th, 8270 Højbjerg – en skøn ejerlejlighed beliggende i det naturskønne og attraktive Højbjerg. Denne charmerende bolig på 72 m² byder på en velindrettet planløsning med to rummelige værelser, perfekt til både singler, par eller som forældrekøb.

Lejligheden er beliggende i Rundhøjs rolige vestside og har sydvendt altan, hvorfra du ugeneret kan nyde udsigten udover områdets tage til Jelshøj. Her får du god moderne indretning, og en lejlighed der er indflytningsklar, i roligt område nær alt, hvad man skal bruge i dagligdagen. Ejendommen ligger godt og centralt i forhold til både skole, indkøb og offentlig transport. Her er der parkering lige ved døren, dørtelefon og en pænt holdt, bred opgang, hvorfra der også er adgang til fællesfaciliteterne i kælderplan; cykelparkering, kælderrum samt vaske- og tørrerum.

Når du træder ind i lejligheden, mødes du af en lys og indbydende entré, der giver adgang til alle boligens rum. Stuen er stor og lys med et dejligt vinduesparti, der lukker masser af naturligt lys ind. Herfra er der udgang til en hyggelig sydvendt altan, hvor du kan nyde morgenkaffen eller slappe af efter en lang dag. Altanen fungerer som et ekstra rum i sommermånederne og giver en skøn udsigt over de grønne omgivelser. Det moderne køkken er funktionelt indrettet med god skabsplads og med plads til en vaske/tørremaskine. I stedet for det originale badeværelse med terrazzogulv og badekar, er der nu et mere funktionelt badeværelse med bruseniche i hvide klinker. Soveværelset er stort og lyst med indbyggede skabe. Herudover er der god udsigt over byens tage, som kan nydes fra sengen.

Ejerforeningen er professionelt administreret med orden i økonomien, og standen på ejendommen er god, både udvendigt og indvendigt. Tag et kig og oplev den velfungerende indretning, det gedigne materialevalg – og ikke mindst den gode udsigt.

Rundhøj Allé er praktisk beliggende, centralt i Højbjerg. Bebyggelsen er fra 1960erne, hvor man byggede Rundhøj for at skabe et byrum midt i Holmes mere traditionelle parcelhuskvarterer. Inde i bebyggelsen er der god plads mellem bygningerne, og den gode plads summer i dagtimerne af gående og cyklende til bl.a. torvet, idrætsanlægget, skolen og institutioner….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rundhøj Allé 121 1-th, 8270 Højbjerg1.295.000 kr.17.986 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.726 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 72 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2006-12-14 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x