Lyngåvej 80, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot villa i Lyngå!

Velkommen til denne flotte klassiske villa, som står virkelig flot!
Bl.a. har ejendommen et nyere tag, nyere vinduer, og et flot lækkert stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og her er der lavet gulvvarme. Ja, det er der faktisk i hele stueplanet og det er bare så lækkert og giver god komfort. Køkken og bad står i super flot stand, så det er nærmest som at flytte i helt nyt.
Idet boligen er rigtig godt isoleret og optimeret på flere parametre i forhold til energi, er det slet ikke nødvendigt at tænde op i brændeovnen. Men det er bare så hyggeligt at have muligheden for at tænde op en efterårsaften og sidde og se på flammerne, mens man nyder en rolig aften i sofaen.
I det meste af stueplanet er der Troltekt lofter og det er virkelig gennemført. Der er spots i køkken-alrum og stue.
I dag er det vigtigt, at der er toilet på begge plan og også det finder du hér på Lyngåvej. Faktisk 2 lækre badeværelser med brus både på 1. sal og i stueplanet.
Haven er et kapitel for sig! Den er fuldstændig ugenerede og har en terrasse med masser af læ og den flotteste have med drivhus og bålplads, som indbyder til mange gode stunder med familien.
Til boligen hører også “garagen”… ja, det er en meget fin en af slagsen! Den er nemlig indrettet i meget nær boligstandard!

Hele herligheden er beliggende i en mindre landsby få km. fra Hadsten. Og Lyngå kan bare noget! En landsby med flere ildsjæle skal man nok lede længe efter! Her arrangeres eks. legedag, fællesspisninger, Knæk Cancer, byen stiller hold til Stafet for livet og meget mere! Lyngå har nok kommunens fineste legeplads med bl.a. stor hoppepude og “madpakkehus”. Se mere på www.lyngaaby.dk.
Lyngå er nu også kommet med på fiberbølgen, og der er også skudt fiber ind på Lyngåvej 80.

Fra Lyngå er der hverken langt til Hadsten eller Hammel – og begge byer er særdeles kendt for aktive sportsforeninger og gode handelsmuligheder.
– Ligesom Lyngå også har et fantastisk, lokalt sammenhold, og mange gode aktiviteter!
Giv os et kald, hvis du vil ud og se nærmere på denne dejlige ejendom!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lyngåvej 80, 8370 Hadsten2.495.000 kr.12.851 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.945 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 193 ㎡Grund: 518 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1902