Amtsvejen 21, 4450 Jyderup

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

SPÆNDENDE HÅNDVÆRKERTILBUD/NEDRIVNINGSPROJEKT

Her har I muligheden for at erhverve jer en stor grund med hus midt imellem Jyderup og Snertinge!

Grunden er på 3.835 m2 og har et hav af muligheder. I bunden af jeres store have kan I glæde jer over en skøn udsigt over markerne.

Boligen er på 119 m2 med følgende rumfordeling: Indgang, stue, spisestue, spisekøkken, 2 soveværelser, badeværelse, bryggers og fyrrum. På 1. salen får I et værelse og uudnyttet loftsrum. Boligen sælges som et håndværkertilbud/nedrivningsprojekt.
Yderligere finder I på grunden flere udbygninger af varierende stand.

Grundens størrelse og placering gør den enormt spændende. I kommer til at være direkte imellem Jyderup og Snertinge. I har under 3 km. til både Snertinge og Jyderups byskilt – hvor der er gode offentlige transportmuligheder til begge byer med busstopsted 50 m. fra huset.

I Jyderup kan I herefter tage toget videre mellem Kalundborg og Københavns Hovedbanegård.
Jyderup kan herudover tilbyde jer folkeskole med 0.-9. klasse, børnehus, private pasningsordninger og mere til børnene. Til de sportsinteresserede er der sportshal, svømmehal, træningscentre mv. Til sidst skal det nævnes, at Jyderup området byder på noget af Vestsjællands bedste natur med bl.a. Skarresø og store skovarealer.

Til pendlerne skal I være klar over, at der er kun 5 min. kørsel til Motortrafikvej der munder ud i Holbækmotorvejen. Kalundborg kan nås på ca. 20 min, Holbæk på ca. 25 min., Roskilde på ca. 40 min. og Københavns Hovedbanegård på lidt over 1 time. Der er planlagt motorvej til Kalundborg, som skal være færdig i 2028 jf. vejdirektoratet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Amtsvejen 21 , 4450 Jyderup475.000 kr.3.762 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.787 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 119 ㎡Grund: 3835 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1900

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x