Århusvej 21, 8840 Rødkærsbro

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Er drømmen at komme på landet med god plads og nyde familielivet?

Mellem Rødkærsbro og Ans By findes denne lystejendom med lidt over 10 ha jord med blandet agerjord, kuperet skovarealer og Tange Å, der bugter sig gennem grunden. Grunden er særdeles naturskøn med gode jagtmuligheder og fiskeret til Tange Å. Ejendommen giver masser af muligheder for at sætte sit eget præg alt efter familiens pladskrævende hobbies, og den korte afstand til Rødkærsbro og Ans By, gør det nemt med dagligdagens gøremål med gode indkøbsmuligheder, skole, idrætsforening og aktivt lokalmiljø. Ligeledes er der gode kørselsforhold til bl.a. Viborg, Silkeborg, Randers og Århus.

Selve stuehuset er pæn og velholdt og fremstår med hvide facader når man ankommer til gårdspladsen. Huset råder over stor entré med adgang til baggang/bryggers samt et gæstetoilet. Fra entréen går man videre ind til det lyse spisekøkken og derfra videre til den store lyse vinkelstue med dejligt lysindfald. Fra stuen er der adgang til en stor udestue, som indbyder til hyggelige stunder. Derudover er der et stort badeværelse med gulvvarme og badekar. 1. salen er indrettet med en repos og tre værelser. Boligen giver mange muligheder for at sætte sit eget præg alt efter behov.

Udbygninger er meget brugbare til forskellige anvendelser. En længe er bl.a. indrettet med stor gildesal med terrasse i gårdspladsen og de andre bygninger giver en masse plads til værksted og opbevaring. Ejendommen opvarmes med pillefyr kombineret med fastbrændsel og da man råder over et større skovareal, giver det gode muligheder for at være selvforsynende med brænde. Haven og omgivelserne er helt fantastiske og indrettet med flere hygge kroge med bl.a. stor anlagt gårdhave, frugttræer og urtehave.

Kunne ejendommen være noget for dig? Kontakt EDC Kjellerup på tlf. 86 88 28 22 for din personlige fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Århusvej 21 , 8840 Rødkærsbro2.395.000 kr.16.667 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.382 kr/mdrLandejendomEnergimærke: EStørrelse: 146 ㎡Grund: 104476 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1910

Der er ingen anmendelse på “Århusvej 21

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.