Bygaden 6, 4320 Lejre

 
4 1 vote
Global vurdering
2 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser
Mogens D.
2 months siden
Global vurdering :
     

Ejendommen er virkelig flot og vedligeholdt, men hold da op en pris for en pris for en ejendom fra 1957 med energimærke D. Nyopførte koster heldigvis lidt mindre.

Anette
2 months siden
Reply to  Mogens D.

Hej Mogens.
Tak for din interesse og indspark omkring pris, jeg kan oplyse at ejendommen nu er solgt.
Med venlig hilsen
Anette Skaarup
Ejendomsmægleren

Beskrivelse

Vi har netop fået æren af at udbyde denne super flotte ejendom, som er beliggende i Lejre med en imponerende flot have. Man kommer hurtigt på motorvej og til stationen, hvis du skal på arbejde og har du fri, så er du i hjertet af Midtsjællands bedste natur. Ejendommen ligger i Nationalpark Skjoldungernes land, hvor der er gå- og løbetur i Ledreborg skovene, cykelture, MTB. endelig skal næves at der inden for 5 min på gåben, finder man indkøbsmuligheder, Lejre station, Allerslev skole og børnehaver heraf er den ene en Rudolf Steiner. Ejendommen er opført i 1957 med tilbygning i 2005. Huset rummer god stor fordelingsentré, lækket hvidt Hanstholmkøkken med store vitrineskabe fra 2018, fra køkkenet er der via dobbeltdøre udgang til haven/terrassen, ligeledes fra køkkenet kommer du via franske døre ind i den store stue med plads til sofa og hyggekrog med udsigt til haven. To gode badeværelser, hvoraf det ene fremstår flot originalt med terrazzogulv og indbygget badekar. Fra entreén er der adgang til 4 børneværelser samt soveværelse. God rummelig tør højloftet kælder der rummer viktualierum, stort vaskerum, stort disponibelt værelse samt mindre disp. rum.Til ejendommen hører der desuden god garage med plads til to biler samt to skure. En virkelig velholdt ejendom med en smuk velholdt parklignende have. Vi kan kun glæde os til at vise denne ejendom frem til den pladskrævende familie….

Anmeldelser: 2

Global vurdering: rate-4rate-4rate-4rate-4rate-4

Stamdata

Bygaden 6 , 4320 Lejre6.200.000 kr.29.405 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.900 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 182 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1957
  • 2
    0
    Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x