Egholmen 2, 5240 Odense NØ

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Veludnyttet rækkehus tæt på city

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/5 – klik på billede –

Der er gode muligheder for at skabe boligen lige efter jeres hoved her på Egholmen 2 i Seden. På papiret er der tale om et rækkehus, men da det er carporten, der har kontakt med nabohuset, er her reelt tale om en fritliggende bolig i ét praktisk plan. Så lad os derfor bare kalde en spade for en spade og et hus for et hus. En stor, sydvendt have hører til, og så er beliggenheden tæt på alle fornødenheder – og i cykelafstand til city – også værd at tage med.

I skal ikke se jer langt omkring, før alle de praktiske nødvendigheder springer i øjnene. Gode pasningsmuligheder, Seden Skole og idrætshallen udgør nogle af lokalområdets hjørnesten, mens I finder en Netto lige ude på Kertemindevej. I har kun fem kilometer ind til gågaderne i Odense C, mens Seden Strand lige nord for selve Seden giver jer lokale muligheder for en dukkert eller en frisk tur ud på paddleboardet.

Byggeåret for huset er 1976, og inventaret i boligen er delvist opdateret. Dog er der ikke noget, der er helt nyt, og dermed får I frie hænder til at sætte et personligt præg på indretningen i det omfang, I drømmer om. Boligens 110 m2 er godt udnyttet med store, lyse opholdsrum, to værelser og en fin trilogi af vådrum. Her er nemlig blevet plads til både badeværelse, gæstetoilet samt et bryggers med egen indgang.

Den store opholdsstue har sydvendte vinduespartier, mens det tilstødende køkken-alrum nyder godt af morgenlyset. Køkkenet har pæne fyldningselementer i træ, og en hurtig løsning kan være at friske lågerne op med et lag maling i jeres foretrukne farve. I tilknytning til stuen får I dertil en rummelig udestue, som skaber videre forbindelse til boligens betragtelige have.

Med 779 m2 er arealet helt på linje med en klassisk villamatrikel. Haven er godt opvokset, måske endda lidt for godt, men giv den en sæson og se, hvad der spirer og blomstrer blandt de mange bede og buske, inden I fælder dom over beplantningen. Uanset hvad er haven dejligt privat, og i krogen af huset og udestuen ligger den hyggelige terrasse desuden godt i læ for de fleste vindretninger.

Kontakt EDC Skibhus på tlf. 6611 6411, så uddyber vi detaljerne ved en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Egholmen 2 , 5240 Odense NØ1.595.000 kr.13.985 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.198 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 110 ㎡Grund: 779 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1976

Der er ingen anmendelse på “Egholmen 2

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.