Farvervej 8, 8920 Randers NV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Søger du top istandsat villa i håndværkerkvarteret? – Så tag et kig med her

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/6 – klik på billede –

Søger du top istandsat villa i håndværkerkvarteret? – Så tag et kig med her, hvor hele huset er blevet endevendt.

På Farvervej 8. får du virkelig et gennemført hus ude, som inde. Det eneste der er tilbage af de gamle hus, er murstenene, og ellers har alt fået en omgang helt i bund. Stueplan i huset har et fantastisk flot, rummeligt og lyst køkken alrum, med loft til kip, ovenlys og udgang til en meget stor altan, der vender mod syd. Stuen er i direkte forbindelse hertil, og igen med udgang til den dejlige altan. Her er et flot badeværelse, og en stor hall med ovenlys, hvor man bliver taget godt imod. Dertil to store børneværelser, hvoraf den ene har stor hems. Faktisk så stor, at der er plads til kontor. Med undtagelse af i hall´en, så er der naturligvis gulvvarme i hele stueplan.
Det samme gælder kælderen, der har været gravet ud, så der er isoleret op til nye krav, og etableret gulvvarme. Her er et dejlig bryggers, med direkte udgang, samt et dejligt badeværelse. Der er lavet to rigtig gode rum, hvor det ene fungerer som børneværelse, selvom det ikke er boligkvadratmeter, samt et stort soveværelse med direkte udgang til haven.

Alle vinduerne er skiftet, samtidig med der er isoleret i lofterne, så energirammen er markant forbedret. Her opvarmes med billig fjernvarme.
Sælger har derudover skiftet tag på huset, og vi mener generelt set huset er lige til at flytte ind i. Det er næsten som at komme til et nyt, men med en attraktiv og central beliggenhed.

Der er desuden lagt stor vægt på uderum. Her er anlagt stor og flot terrasse, der er ukrudtsfri. Det kan du høre mere om på fremvisningen. Hertil er an masse små hyggekroge, bede og opholdsarealer, der virkelig er blevet kræset om. I dette område kan det normalt være svært, da mange haver skråner, men her har man fuld udnyttelse af havens areal. Der er plads til både leg og hygge, og naturligvis vender haven mod syd, så du har sol hele dagen.

Huset kan næsten ikke ligge mere centralt. På blot to minutter kommer du til boldbanerne og Cepheus Park. Det samme gælder Vestparken, der virkelig er skøn at gå tur i eller Doktorparken der blot er 600 meter væk.
Du har 1,3 km. i fugleflugt til E45, så er du afhængig af motorvejsnettet, og ønsker en central beliggenhed, er dette hus lige i top. Man kan gå eller cykle til stort set alt. Selv banegården, kan man nå til fods på ca. 5 minutter.
Mange ville med denne beliggenhed også kunne spare en bil væk.

Generelt set er her tale om et rigtig skønt hus, der bestemt fortjener en fremvisning. Huset skuffer bestemt ikke, og vi tror på at du bliver positivt overrasket

Bestil en uforpligtende fremvisning hos din lokale EDC Mæglergruppen i Assentoft, Det Runde Hus, på 86 49 44 44….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Farvervej 8 , 8920 Randers NV3.450.000 kr.12.182 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.944 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 120 ㎡Grund: 788 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1961Sidste tilstandrapport er fra: 2023-10-27 check den her