Hessellund 14, 8700 Horsens

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk villa med eminent udsigt

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/6 – klik på billede –

Denne fantastiske ejendom er beliggende helt unik ved sundet i Horsens, som byder på en bred vifte af faciliteter og rummelige områder. Hvis du drømmer om at bo tæt ved skov og fjord og samtidig have byens kulturliv i cykelafstand, skal du se nærmere på denne skønne villa.

I det øjeblik du kører ind ad det lukkede vænge, fornemmer du med det samme roen sænke sig. Her er fredfyldt, smukt og i særdeleshed naturskønt. Huset er trukket tilbage fra bylivet og beliggende midt inde i en naturoase fyldt med lyden af fuglekvidder og udsigt til vand og skov.
Ejendommen trukket tilbage fra landskabet således at man får fuld udsigt til naturen. Der forefindes flere gode terrasser, hvor du kan nyde frisk luft og naturskønne omgivelser. En af de fantastiske faciliteter ved denne ejendom er den store dobbeltgarage. Denne garagemulighed giver ikke kun rigelig med plads til parkering af køretøjer, men kan også bruges som opbevaringsplads til værktøj, udstyr mv. Huset har flere gode niveauforskydninger i grundplanen som er med til at skabe en god dynamik i indretningen samtidig med de store vinduespartier trækker naturen med ind i boligens mange rum.

Ejendommen rummer et væld af gode kvalitets tilvalg, som bl.a. lækkert Svane køkken i hvid højglans med egefinér samt mørk granitbordplade. Badeværelserne er ligeledes med Svane elementer i mørk grå og med bordplader i smukke terrazzo sten. Huset er ligeledes udført med smukke egetræs plankegulve med egetræs fodlister i de fleste rum. Herudover er der lavet spot i køkkenet og badeværelserne samt Svane indbygningsskabe på værelserne.

Når du træder ind i boligens nydelige hall, får man øjeblikkeligt følelsen af rummelighed bl.a. på grund af loftshøjde og det gode lysindfald. Herfra er der adgang til badeværelset samt et rummeligt køkken med smukke hvide elementer og højt til loftet overalt i huset. Fra køkkenet kan du gå ned af trapper til husets spisestue med direkte udgang til terrassen i den hyggelig have. Herudover byder huset nederste etage på et gæsteværelse samt soveværelse med eget badeværelse.
Øverste etage indeholder en hyggelig stue med et fantastisk lysindfald og et disponibelt rum, der kan bruges efter behov. Herudover forefindes rummeligt kontor. Gangen, som forbinder stue med kontor, har panoramavinduer og udgang til stor terrasse, hvor du kan nyde de naturskønne omgivelser og den beroligende udsigt.

Denne ejendom er virkelig en unik mulighed for at bo i et rummeligt hjem med mange faciliteter og en fantastisk naturbeliggenhed i kort afstand til bylivet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hessellund 14 , 8700 Horsens6.495.000 kr.40.342 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.433 kr/mdrRækkehusEnergimærke: BStørrelse: 161 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2006

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x