Hjartbrovej 9, 6541 Bevtoft

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Indbydende villa med en særdeles enestående beliggenhed.

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/5 – klik på billede –

Med en helt udsøgt og unik beliggenhed, får du her nogle dejlige omgivelser. Fra den store sydvendte terrasse kan du nemlig nyde den dejlige udsigt ned til Gels Å, og dermed får du helt automatisk en ro og idyl. Her er kort afstand indtil Bevtoft by, så dermed får du en dejlig landlig beliggenhed, men også bynær.

Villaen byder på velindrettede 140 m², hvor du fra den kombinerede entré og bryggers træder ind i køkkenalrummet med pænt malet inventar. Videre træder du ind i den åbne og indbydende stue, hvor du bliver draget hen til den lyse karnap. Her er der nemlig et skønt lys ind fra vinduespartiet hele vejen rundt og loft til kip. Herfra udgang til den lækre træterrasse med udsigt over åen. Bevæger du dig videre gennem huset, så er her to værelser og et badeværelse. 1. salen – som ikke er godkendt til beboelse, har du yderligere to gode rum og en stor repos, som kan benyttes til både kontor eller hyggekrog. I kælderen på 20 m² er der et godt opbevaringsrum.

Der er tillige et udhus på hele 52 m², hvor der er nogle gode rum og tilhørende badeværelse. Endvidere carport med redskabsrum på 46 m².

Haven er stor og nydeligt anlagt, og dermed rig plads til leg og udfoldelse. Den store træterrasse indbyder i særdeleshed til at sommeren nydes til fulde her, og ikke mindst den skønne udsigt til åen og markerne.

Bevtoft er en hyggelig lille by med et stærkt sammenhold, der var medvirkende til at byen i 2019 blev kåret som Årets Lokalsamfund. Derudover er her en købmand, børnehave og skole til 6. klasse. 7.-10. klasse undervises i Vojens. Hertil er indsat skolebusser. Skolegang kan også foregå på STUK i Toftlund ca. 10 km fra Bevtoft. I fritiden er der mulighed for idrætsaktiviteter i byens hal. Ligesom der årligt arrangeres ringridning og byfest. Der er gode busforbindelser til Vojens, Haderslev og Aabenraa, hvor der findes gymnasium, handelsskoler og andre fagskoler mv. Derudover er der ca. 20 min. kørsel til større byer og strand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjartbrovej 9 , 6541 Bevtoft1.195.000 kr.6.924 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.676 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 140 ㎡Grund: 2452 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1949

Der er ingen anmendelse på “Hjartbrovej 9

[rotador grupo=1]