Højvangen 106, 8800 Viborg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderniseret og indflytningsklar rækkehus belliggende i Overlund

Dette velplejede rækkehus, som er klar til indflytning, har gennemgået løbende moderniseringer, herunder en omfattende opgradering i 2016. Beliggende i det attraktive Overlund-kvarter, kun få skridt fra indkøbsmuligheder og smukke grønne områder, præsenterer vi dette charmerende rækkehus med sin egen skønne og let plejede have.
Rækkehuset, der blev opført i 1985, byder på 88 m2 bolig i 1-plan og en stor dobbelt carport og redskabsskur fra 2019. Derudover kan du nyde godt af den skønne sydvendte træterrasse, hvor du har en helt ugeneret have der giver plads til gode stunder på tværs af familien.
Ved ankomsten mødes du af en indbydende og lys entré, der fører til det moderniserede badeværelse fra 2016. Her finder du også det store soveværelse der er en afdeling for sig. Hjertet af hjemmet er den lyse stue med store vinduespartier mod den sydvendte have. Du har fra stuen udgang til den store træterrasse, der om sommeren fungerer som et ekstra opholdsrum, hvor du her har de helt rigtige forhold til hygge og samvær. Fra stuen har du direkte adgang til den dejlige vestvendte terrasse. Køkken/alrummet er moderne og funktionelt, hvor der i nyere tid er åbnet op. Så du har en åben forbindelse til stuen. Du får her et meget lyst og moderne køkken-alrum med god plads til spiseplads. I forlængelse af køkkenet er her de to værelser der i dag fungerer som børneafdeling. De resterende kvadratmeter fordeler sig på ejendommens bryggers indgang. Alt i alt får du her et veludnyttet rækkehus med 3 gode værelser og flere gode opholdsarealer.
Herfra har du nem adgang til flere gode legepladser på de børnevenlige stier i området. Du er ligeledes i gåafstand til både indkøbsmuligheder, skoler mv.
Desuden er Nørresø kun omkring én kilometer væk. I området er der aktive foreninger og et bredt udvalg af sportsaktiviteter, så der er noget for enhver smag.
Hvis du skal ud af byen, er det også nemt at nå destinationer som Randers, Aalborg eller Silkeborg takket være de gode indfaldsveje, der omgiver Viborg, samt hyppige busforbindelser. Dette rækkehus giver dig den perfekte kombination af komfortabelt byliv og nem adgang til naturen og omkringliggende byer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højvangen 106 , 8800 Viborg1.795.000 kr.19.801 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.766 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 88 ㎡Grund: 400 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1985

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x