Klinteløkken 9D, 3770 Allinge

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Flot ferielejlighed i stueplan med skøn havudsigt

På kyststrækningen mellem Allinge og Tejn finder du det skønne område Sandkås, hvor denne lækre og lyse 1v-ferielejlighed er beliggende i den attraktive og populære feriepark “Klintely”
Fra ferielejligheden er der kort afstand til den pragtfulde Sandkås strand og Sandkås Strandcafe, hvor du enten kan nyde en tur i vandet eller en god sandwich og kaffe fra den kendte strandcafé. Derudover er ferielejligheden beliggende ca 2 kilometer fra Allinge by, hvor man langs med kysten kan gå en skøn tur og opleve de gamle købmandsgårde og noget af den smukkeste natur Bornholm kan byde på – for til sidst, at ende i Folkemøde byen Allinge by, hvor der er et skønt og stemningsfuldt liv omkring havnen med de mange spisesteder, røgerier, indkøbsmuligheder og det populære spillested Gæsten.
Ferielejligheden indeholder bl.a: Entré med pænt lyst køkkenafsnit. Pænt flisebadeværelse med væghængt toilet, håndvask og bruseafsnit med glasdøre. Opholdsrum med dobbelt seng, spisebord samt skab og med udgang til fliseterrasse med dejlig udsigt.

Derudover: Der forefindes udlejningsaftale med Team Bornholm for 2023 – Køber overtager denne udlejning. Lejeindtægten var i 2022 ca. kr. 51.000,- til ejer.
En flot ferielejlighed på Nordbornholm med god beliggenhed…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klinteløkken 9D , 3770 Allinge675.000 kr.22.500 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.636 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 30 ㎡Grund: 10608 ㎡Antal værelser: 1Opført i: 1975

Der er ingen anmendelse på “Klinteløkken 9D

Annonce: