Linde Alle 11, 6040 Egtved

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt og indbydende villa i Vester Nebel

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/7 – klik på billede –

Velkommen til Linde Alle 11 i Vetser Nebel.

En stor villa til børnefamilien, i et lukket vænge, med kort gå-afstand til skole, børnehave, dagpleje, pizzaria og indkøb. Derudover findes der også skøn natur i området samt gode sportsfaciliteter og et samtømret foreningsliv. Fra Vester Nebel er man også hurtigt på motorvejen, og den gode beliggenhed i forhold til Vejle og Kolding har gjort at Vester Nebel er en by i stor vækst og flere og flere børnefamilier bosætter sig her.

Denne fine villa som udfolder sig på to plan med 167 m2 bolig jf. BBR, indholder i stueplan, et istandsat bryggers, åbent og renoveret køkken, stue med nyere gulve samt 2 værelser og et badeværelse. Vinduer og døre i huset er udskiftet i 1999.
1. salen er indrettet med en ekstra stue som snildt kan indrettes som et eller to værelser, hvilket nuværende ejer tidligere har haft. Yderligere er der også et badeværelse med badekar og et fint soveværelse.
Fra stuen kan man træde direkte ud på den rummelige vestvendte terrasse, hvor man kan have sine grilaftenener, nyde solen og den skønne have.

Til ejendommen er der en dobbelt carport på 33m2 med dertil 17m2 isolerede rum, som idag bruges til opbevaring.

I 2022 installerede nuværende ejer en ny varmepumpe i huset.

Ejendommen præsenterer sig fin, indbydende og velholdt, hvilket el-rapport og tilstandsrapporten også viser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Linde Alle 11 , 6040 Egtved1.795.000 kr.10.688 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.965 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 167 ㎡Grund: 752 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1978

Linde Alle 11, 6040 Egtved

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Dejlig indflytningsklar villa med udnyttet tagetage

Dejlig villa beliggende på Linde Alle 11, et lukket og eftertragtet vænge, med kort afstand til skole, børnehave og indkøb. Derudover findes der også skøn natur i området samt gode sportsfaciliteter og righoldig foreningsliv. Villaen byder jer velkommen i den lyse entré med adgang til badeværelse med bruseniche samt trappe til første salen. Herfra har I adgang til det store køkken/alrum, der er i åben forbindelse med flot spisestue og videre udgang til stor sydvest vendt terrasse. Køkkenet er ca. tre år gammelt og indrettet med hvide, tidløse elementer, hvid bordplade og god skabsplads. Dertil sort armatur, en wi-fi-styret ovn med damp fra Siemens, induktionsplade med integreret emhætte er bare nogle af de mange detaljer der er kræset om. På den ene væg er der ekstra skabe. Godt nyere bryggers med plads til vaskefaciliteter og opbevaringsplads bag skydelåger samt med bagindgang. Der er i marts 2022 installeret ny varmepumpe i stuen, hvor der er plads til spisebordsarrangement samt et dejligt sofamiljø ligesom I har udgang til den lukkede sydvest vendte træterrasse. Derudover byder stueplan på to gode værelser. Førstesalen indeholder repos, badeværelse med badekar, stort soveværelse og stue. Her er også plads til et ekstra værelse. Ude venter en dejlig nem have med solkroge ligesom I får to gode carporte, hvoraf den ene giver adgang til et isoleret værksted og disponibelt rum. Bestil en præsentation af denne bolig og hør om de mange muligheder du får i Vester Nebel….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Linde Alle 11 , 6040 Egtved1.885.000 kr.11.224 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.963 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 167 ㎡Grund: 752 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1978Sidste tilstandrapport er fra: 15.09.2022 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x