Lønne Feriepark 89D, 6830 Nørre Nebel

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Drømmer du om et nemt alternativ til den traditionelle feriebolig?

Man er tæt på Blåbjerg Plantage og ikke langt fra Vesterhavet samt områdets store udbud af fritidsaktiviteter. Seawest er et sted, hvor der er ingen, der behøver at kede sig, og hvor der hele dagen er liv og glade dage idet store, moderne vandland. Huset er udstyret med flexcontrol, hvilket gør det muligt at styre en masse funktioner i huset fra computeren derhjemme. Gennem medlemsskabet af grundejerforeningen er der fri adgang til badelandet. Centerbygningen byder endvidere, bowlingcenter, restaurant, bar og badmintonbane. I øvrigt sørger ejerforeningen for al udvendig vedligeholdelse af huset samt pasning af fællesarealer.

Huset er tilmeldt udlejning igennem Landal.

Huset er tilmeldt udlejning, som foregår via Seawest. Seawest/Landal afholder omkostninger til el og vand, hvor man så betaler for eget forbrug, når man selv benytter huset. Boligen er opført i to plan med indgang til klinkebelagt entré. Pænt soveværelse med dobbeltseng. Badeværelse med vask i skabsarrangement og bruseniche. Veldisponeret og praktisk køkkenafdeling, som er i åben forbindelse med opholdstuen som har sovesofa og spiseplads – og udgang til terrassen. På 1. sal/hemsen er der indrettet et lækkert soveværelse med dobbeltseng.

En feriebolig der overalt fremtræder moderne møbleret, lys og indbydende.

Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lønne Feriepark 89D , 6830 Nørre Nebel650.000 kr.12.037 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.179 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 54 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2007

Der er ingen anmendelse på “Lønne Feriepark 89D

[rotador grupo=1]