Lyngtoften 9, 9640 Farsø

9640 lyngtoften 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt sommerhus i hyggelige omgivelser i kanten af Ertebølle

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/6 – klik på billede –

Sommerhuset her er beliggende i kanten af Ertebølle, hvor Lyngtoften er en sidevej til Kongeportsvej. I Ertebølle får man masser af natur og skønne skovområder, samt den smukke fjordkyst, der går langs området. Når man skal have ordnet hverdagens handlen, kan dette gøres på Ertebølle Strand Camping. Alternativt kan man tage den korte tur ind til Farsø, hvor man finder diverse supermarkeder og butikker.

Lyngtoften 9 byder på 68 velholdte kvm i klassisk sommerhusstil. Der er hygge fra det sekund man træder ind. Man træder ind i en fordelergang, hvor man til venstre har et værelse. Ligeud er der sommerhusets toilet og kigger man mod højre træder man ind i det store køkken og stue i åben forbindelse, hvor der er god med plads til hele familien og mange forskellige indretningsmuligheder. Forsætter man rundt om køkkenet, er der en dør ind til endnu et soveværelse. Fra stuen kan man træde ud på den store træterrasse.

Ude i haven er der på de 1296 kvm godt med plads til både at slappe af, og spille et slag stangtennis. Både foran og bagved huset er der masser af træer og buske, der er med til at bygge op om den hyggelige stemning. Den store terrasse ligger også op til at man enten kan spise dagens måltider, eller blot ligge og nyde solens varme, der bevæger sig forbi i løbet af dagen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lyngtoften 9 , 9640 Farsø825.000 kr.12.132 kr/㎡Ejer Udgifter: 836 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 68 ㎡Grund: 1296 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1982Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-14 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x