Mågelunden 37, 4970 Rødby

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Byggemodnet sommerhusgrund på blind vej i det skønne Kramnitze.

Byggemodnet sommerhusgrund på blind vej i det skønne Kramnitze.

Med en placering på lukket vej, er man dejlig fri for trafik. Det eneste du hører er kun fuglefløjt fra fuglene i træerne og bølgerne der bruser i baggrunden.

Bag diget finder man den fine badestrand. Rolig beliggenhed i udstykningen og alligevel kun få minutters gang til stranden.

Grunden er byggemodnet da der er betalt tilslutningsomkostninger til vand, el og kloakering.

Kramnitze er et roligt sommerhusområde med et utroligt dyreliv – der er fugle, harer, fasaner og masser af rådyr og naturen er virkelig flot, ligesom badestranden er god og børnevenlig. Uanset om du er til surfing, badning eller lystfiskeri, er
Kramnitze området for dig. Du kan også tage din partner i hånden og gå en dejlig tur på diget hvor der er smuk udsigt over vandet og det flade skønne landskab. I området finder du også købmandsbutik, pizzaria, borgerhus – og en lille havn med et dejligt miljø. Køb din egen smukke solplet i Kramnitze, og byg præcis det sommerhus du går og drømmer om. Bygger du sommerhus på denne grund, kan du ikke komme tættere på vandet – medmindre du bygger et sandslot på stranden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mågelunden 37 , 4970 Rødby345.000 kr.400 kr/㎡Ejer Udgifter: 376 kr/mdrFritidsgrundEnergimærke: GStørrelse: 0 ㎡Grund: 863 ㎡Antal værelser: 0Opført i: ukendt

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x