Odensevej 28, 5550 Langeskov

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velholdt murermestervilla centralt i Langeskov

Murermesterstil er god stil, og for denne flotte villa gælder det i endnu højere grad end normalt. Med sin pæne stand, sine lyse opdateringer og en glimrende planløsning lever huset nemlig op til sin beliggenhed, hvor den centrale adresse i Langeskov giver gåafstand til det hele.

Først og fremmest er selve ejendommen et stilrent eksemplar, som er opgraderet med hvidmalede facader og et mørkt tag, som understreger byggestilens afdæmpede karakter. Huset blev opført i 1935 og senere ombygget i 1968, mens den rummelige carport på 42 m2 blev tilføjet i 90’erne og tilbyder fin plads til parkering af bil og cykler.

Det er ikke mindst den imponerende udnyttelsesgrad, som gør murermestervillaer interessante. Her får I nemlig rigtig god plads på et forholdsvis lille grundplan. Den formelle bolig indtager stueplan og første sal, men glæd jer derudover til en flot underetage i boligkvalitet. Kælderen fremstår nemlig lys, anvendelig og decideret hyggelig.

Etagerne giver også naturligt anledning til at inddele huset i separate afsnit. På første sal ligger en samlet værelsesafdeling, og foruden de tre værelser giver reposen også adgang til et pænt badeværelse. En anderledes åben indretning kendetegner opholdsområderne i stueplan, hvor rundbuen og de franske døre integrerer afsnittene på tværs. Først for ligger det lyse køkken, som ovenikøbet er et regulært spisekøkken med plads til lidt af hvert. I forlængelse heraf ligger den rummelige stue, der byder på gennemstrømmende lysindfald og nemt kan indrettes med separate opholdsmiljøer.

En opvarmet udestue føjer nyttig bonusplads til samlingen, og det samme må siges om den gode underetage, hvor I får mange anvendelige disponible rum. Kælderen har dertil egen indgang, og I finder både et stort bryggers og et lille toilet hernede. Derfor er det også underetagen, I skal kigge nærmere på, hvis drømmen om et ekstra badeværelse melder sig på banen.

Bare 200 meter skiller jer fra Langeskov Station, og I har ikke meget længere til bymidtens indkøbsmuligheder. Arbejder I udenbys, kan I derfor slippe alle bekymringer om morgentrafikken og bare nyde, at I kun har otte minutter mellem centrum af Odense og jeres egen hoveddør.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Odensevej 28 , 5550 Langeskov1.300.000 kr.8.050 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.043 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 128 ㎡Grund: 640 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1935Sidste tilstandrapport er fra: 01.03.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Odensevej 28

Annonce: