Østerballevej 6, 5450 Otterup

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot moderniseret og meget rummelig landvilla i Hasmark

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/6 – klik på billede –

– Rummelig og moderniseret villa
– Stor grund på 3.722 m2
– Kort afstand til Hasmark Strand

Denne rummelige villa er omfattende moderniseret med respekt for stedets historie, så I får kort sagt en nutidig bolig med en gammel sjæl. Med til huset hører en stor, skøn have, som endda grænser op til en mark, og beliggenheden kan derfor snildt kaldes uforstyrret.

Ejendommen bærer navnet Egely, og den velholdte bolig præsenterer sig moderne med pudset, hvid facade og tag i betontagsten. Samtidig trækker udtrykket veksler på den klassiske landejendom med to sammenhængende længer, sprossede vinduer og en stor kvist.

Det er en spændende indretning, der venter jer indenfor, og boligen er i høj grad utraditionel. I den ene længe finder I et stort, lækkert køkken-alrum med lyst, moderne inventar, som komplementeres af den hyggelige pejseindsats i væggen – med kig fra begge sider. Denne ende af huset byder også på ét af i alt fire værelser, mens også praktiske rum som bryggers, vaskerum og viktualierum ligger her. Førstesalen til denne længe tæller en rummelig stue samt et enkelt værelse, og begge rum har synlige hanebånd samt loft til kip.

Endnu en stor, lys stue har fået plads i den anden længe, og dette rum er udstyret med en skøn vindueskarnap, der nærmest har karakter af en udestue. Et værelse er der også blevet plads til i stueplan, mens det fjerde og sidste værelse ligger sammen med badeværelset på førstesalen. De to længer bindes sammen af en indbydende entré med adgang til et gæstetoilet.

Udeområderne er mindst lige så skønne som selve ejendommen. Haven strækker sig mod syd, og med 3.722 m2 grund matcher størrelsen fint det rummelige hus. Gårdspladsen er inddraget til et lækkert terrassemiljø, mens I finder gode parkeringsforhold på de grusbelagte arealer ved vejen. Bemærk også de ekstra udhuskvadratmeter, som giver plads til hobbyer.

Den korte afstand til stranden hører til lokalområdets største styrker, og de smukke omgivelser hører bestemt med til det samlede billede. I har seks kilometer til Otterup, som I sandsynligvis kommer til at orientere jer mod for indkøb og skole.

Egely skal ses. Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østerballevej 6 , 5450 Otterup1.595.000 kr.5.772 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.699 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 268 ㎡Grund: 3722 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1875

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x