Rosenvangs Allé 30, 8260 Viby J

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Indflytningsklar bynær villa med stil

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/10 – klik på billede –

Denne vidunderlige villa kombinerer ældre klassisk arkitektur med original charme og moderne stil. Den rummelige bolig på 171 kvadratmeter byder også på sydvendt have- og terrassemiljø med gode solkroge, som gør dette et ideelt hjem for familier og dem, der sætter pris på udendørs livsstil.

Når du træder ind i villaen, vil du blive mødt af en stemningsfuld atmosfære og en tidløs indretning i velproportionerede stuer, hvor store vinduer skaber en lys og indbydende fornemmelse, og du kan nyde en behagelig hverdag. Den åbne planløsning forbinder køkken, spisestue og stuer, hvilket giver et ideelt hjem til underholdning og samvær med familie og venner. Stueetagen byder også på hyggelige kroge, som kan udnyttes efter behov med direkte udgang til den solrige terrasse. Køkkenet er funktionelt og har alt det nødvendige udstyr til madlavning og opbevaring. Villaens første sal har store værelser, walk-in closet samt et godt badeværelse med badekar.

Ejendommens store grundareal byder på en opvokset have med flotte træer og har desuden en stor garage, hvor der – udover plads til bilen – er god plads til cykler m.v. Dejlig sydvendt have, hvor du kan nyde solen og skabe smukke uderum i skyggen af det mere end 100 år gamle valnøddetræ. Terrassemiljøet byder på flere solkroge og er perfekt til udendørs spisning og afslapning. Børnene vil elske at lege og udforske den indhegnede have, der giver masser af plads til leg og aktiviteter.

Området er bynært og særdeles attraktivt, og du vil nyde godt af en praktisk placering nær fremragende infrastruktur. Indkøbsmuligheder og dagligvarebutikker ligger inden for kort afstand, så du har nem adgang til alt, hvad du har brug for i din hverdag. Skov, skoler og uddannelsesinstitutioner er også let tilgængelige, hvilket gør området perfekt for børnefamilier. Der er grønne områder der er ideelle til udendørs aktiviteter, idræt og rekreation. Med gode kollektive transportforbindelser kan du nemt og hurtigt komme til Aarhus centrum, der er en kort køretur væk….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rosenvangs Allé 30 , 8260 Viby J7.995.000 kr.44.665 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.918 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 171 ㎡Grund: 1261 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1924Sidste tilstandrapport er fra: 2023-10-03 check den her