Skodsborgparken 48 5, 2942 Skodsborg

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

En af Danmarks bedste penthouselejligheder, – 270 graders tagterrasse!

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/3 – klik på billede –

Fantastisk liebhaverlejlighed øverst i ejendommen med én stor terrasse, elevator og ekstraordinær stor garage tilhørende.
Her er virkelig tale om den perfekte beliggenhed! På toppen af Skodsborg med panorama udsigt til Øresund til den ene side og skoven til den anden side. På den store 270 graders tagterrasse mod hhv. øst, syd og vest kan solen og de evigt inspirerende omgivelser nydes hele dagen i fred og ro, uden indkig fra naboer.
Fantastisk lejlighed med gennemgående lys, store vinduespartier og smuk udsigt uanset hvor man kigger. Her er rummelig entré. Stor dejlig vinkelstue med pejs, flotte gulv til loft vinduer og med udgang til terrassen fra både øst, syd og vest. Stuen er helt naturligt delt op i dagligstue og spisestue. Køkkenet ligger i forbindelse med spisestuen. Et dejligt, stort køkken med udsigt til skoven og masser af skabsplads. To skønne soveværelser med mellemgang med skab og egen udgang til terrassen. Ekstra kontor-/gæsteværelse. Badeværelse med brus og gulvvarme. Matchende og praktisk gæstetoilet.
Lejligheden trænger til en opfriskning, så man har masser af mulighed for at sætte sit eget præg.
Skodsborgparken er en ikonisk bebyggelse her parallelt med Strandvejen og Øresundskysten. Flot velholdt og gode forhold qua en engageret ejerforening og bestyrelse. Her er tjek på tingene. Majestætisk tronen ejendommene frem, når man gennem årene har kørt smukke ture langs Øresundskysten og mange har drømt om at bo med den udsigt man får her. Herudover er der elevator i ejendommen og egen strandgrund. Smukke parkeringsarealer med det flotteste brolægger-arbejde med alle de flotte gamle brosten. Flotte, imponerende og velpassede parkarealer. Skodsborg Station og Jægersborg Hegn lige i baghaven, så både nemt til skovens anemoner og transporten til Kbh. eller lufthavnen.
God og veldrevet ejerforening med dørtelefon, gæsteparkering foran ejendommen og elevator. Der hører kælderrum til lejligheden.
Denne enestående liebhaverlejlighed skal opleves – ring på 30554011 for fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skodsborgparken 48 5, 2942 Skodsborg17.800.000 kr.128.058 kr/㎡Ejer Udgifter: 11.541 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 139 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1963

Der er ingen anmendelse på “Skodsborgparken 48 5