Smedebakken 38, 8370 Hadsten

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Meget velbeliggende bolig!

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

Beliggenhed, beliggenhed og atter beliggenhed!
Hvis I drømmer om en lidt afsides beliggenhed, tæt på natur og samtidig med kort afstand til hverdagens fornødenheder som skole, børnehave, vuggestue, idrætsfaciliteter og offentlig transport – så er Smedebakken 38 måske det helt rette hus for Jer.
Huset ligger ned 50 m. ned ad en meget stille vej med kun en enkelt bolig længere ude, hvilket gør, at du trygt kan lade din børn lege ude og selv gå over grusvejen til byens skovhytte og hygge med byens andre unger. Naboerne er venlige, og der er et meget stærkt fællesskab i området. Hadbjerg er bla. kendt for sin gode skole, integrerede børnehave/vuggestue og HØST-hallen.
Selve boligen er rigtig hyggelig og indeholder for- og baggang, fint køkken, gæstetoilet og en rigtig hyggelig stue. I stuen er forberedt til en trappe til 1. salen, hvor der er registreret 35 m2 beboelse, som dog ikke i dag er udnyttede. Derudover er der i husets tilbygning fra 1988 blevet indrettet et stort badeværelse og 3 værelser. Boligen er velholdt, og der er bla. skiftet vinduer og døre i 2021/2022.
Med til ejendommen hører også en 38 m2 muret garage med god loftshøjde. Her er gulvvarme og en luft-til-luft varmepumpe, enhver mands drøm. Endvidere er der et godt, ikke registeret udhus, til diverse opbevaring mv.
Alt i alt en rigtig fin ejendom med en beliggenhed i særklasse. Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Smedebakken 38 , 8370 Hadsten1.995.000 kr.9.638 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.169 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 166 ㎡Grund: 830 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1877

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x