Tjørnebakken 16, 6510 Gram

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velindrettet etplansvilla med en dejlig beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/5 – klik på billede –

I børnevenligt kvarter i Slotsbyen Gram, præsenteres du her for denne etplansvilla i gule mursten. Her får du venlige og nydelige rammer, hvor beliggenheden er i top, da villaen er placeret på en aflukket vej med gode stisystemer, så børnene kan lege og cykle trygt.

Villaen er i rigtig pæn og velholdt stand og der er indenfor de seneste 10 – 15 år foretaget modernisering og renovering. Herunder vinduer og døre i 2010-2011, badeværelse er fra 2016, bryggers fra 2016 med gulvvarme. Værelse i forbindelse med køkken/alrum er med gulvvarme fra 2016.

Villaen har et samlet boligareal på 139 m², så her er god plads til hele familien. Fra den kombinerede entré og bryggers, træder du ind i det åbne køkken/alrum med rig plads til at være sammen. I delvis åben forbindelse hermed er stuen, hvor der er store vinduer, som lader masser af naturligt lys strømme ind i stuen. Herfra er udgang til en terrasse. I forbindelse med alrummet er også et værelse og fordelingsgangen giver adgang til yderligere to værelser og et soveværelse. Endvidere er her et badeværelse med flot inventar.

Desuden er der en velholdt have omkring huset, så der er masser af plads til leg og afslapning, som også kan nydes fra det hyggelige terrassemiljø som er delvist overdækket. Det hele byder på en lys og luftig base med masser af natur omkring, hvilket betyder, at I får mulighed for at udfolde jer frit.

Huset har også en carport med et tilhørende værksted på 53 m², så du kan parkere din bil sikkert og nemt.

Villaen er beliggende i Slotsbyen Gram med kort afstand til centrum. Gram er en hyggelig by der byder på forskellige muligheder, du kan bl.a. tage nogle dejlige gå- og løbeture i Gram Storskov eller Slotsparken. Derudover har byen sit eget slot, Gram Slot, hvor der afholdes forskellige aktiviteter og hvor den smukke natur kan nydes. Byen har sin egen skole, børnehave, fritidscenter og indkøbsmuligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tjørnebakken 16 , 6510 Gram1.075.000 kr.7.373 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.473 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 139 ㎡Grund: 967 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1974

Der er ingen anmendelse på “Tjørnebakken 16

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.