Toppen 67, 4000 Roskilde

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skønt enderækkehus på Toppen i Trekroner

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

På en sydvestvendt og solrig skråning i den østlige del af Trekroner mellem Skrænten og Trekroner Parkvej udbyder vi dette super lækre og energirigtige rækkehus tegnet af Svendborg Architects. Her får lys, luft og uderum lov til at forenes til den perfekte bolig for den travle børnefamilie.

Toppen ligger i det populære Trekroner med kort afstand via stisystemer til institutioner og den populære Trekronerskole. Bydelen rummer alt til hverdagens trivsel med indkøb, forretninger, café, togstation med forbindelse til København og få minutters kørsel til motorvejen, hvor du på under en ½ time kan være i København. Derudover kommer du på kort tid til Roskildes historiske centrum, der byder på et utal af forretninger, supermarkeder, fortovscaféer samt byparkerne og havnen, der især i sommermånederne emmer af liv og underholdning.

Dette skønne enderækkehus er placeret øverst på Toppen og er opført med entré med skabsarrangement samt direkte adgang til stort badeværelse med flotte lyse klinker. Videre fra entréen træder man ind i boligens hjerte. Den store lyse stue med i videre forbindelse med et skønt/køkken alrum. En super planløsning, som giver børnefamilien den plads der er brug for. Videre herfra er der adgang til en skøn vestvendt forhave, hvor der i øvrigt er adgang til ca. 4 kvm. skur. Der er yderligere udgang til træterrasse mod øst.
1 salen er indrettet med stort badeværelse med plads til vaskes søjle. Yderligere 3 gode rummelige værelser, hvor der fra boligens østvendte værelser er adgang til ca. 8 kvm. balkon….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Toppen 67 , 4000 Roskilde4.195.000 kr.32.519 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.433 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2015Størrelse: 129 ㎡Grund: 128 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2021

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x