Ulvkærvej 15, 7790 Thyholm

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa med vandudsigt på hyggelig grund

Drømmer du om at slå dig ned på Jegindø, eller måske holde dine ferie og andre fridage der? Så har vi nu fået denne spændende villa til salg – beliggende på en skøn grund, delvist omkranset af høje træer og med direkte udsigt til Limfjorden. Her vil du og din familie virkelig kunne slappe af i fred og ro og bare nyde de smukke omgivelser og vandet, der kun ligger ca. 500 meter fra hoveddøren.
Hjemmet er i stueplan indrettet med køkken – alrum, 2 stuer og 2 værelser, badeværelse, og bryggers. 1. sal er der 2 disponible rum, som i dag er indrettet som værelser. 1. sal har adgang såvel ude som indefra.
Grunden er udlagt i græs og her er det helt ideelt at etablere hyggelige uderum, blandt de store træer og buske.
Her har du mulighed for at sætte dit eget præg og indrettet huset, så det passer til jeres behov om det er til bolig eller fritidshus.
Det skønne Jegindø byder på fantastisk natur, vand og en skøn ø-stemning. Der er dejlige udsigter over Limfjorden næsten overalt på øen. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer og der er ca. 8 km. til Hvidbjerg, som også byder på flere spisesteder og gode indkøbsmuligheder, samt skole og pasningsmuligheder.
Tag med os på fremvisning og se hvad denne hyggelige ejendom og ikke mindst omgivelserne byder på. Vi sidder allerede nu klar ved telefonen. Ring på 97851900, så aftalte vi en tid som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ulvkærvej 15 , 7790 Thyholm1.295.000 kr.7.598 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.288 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 161 ㎡Grund: 2774 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1880

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x