Vinkelhagevej 154, 7620 Lemvig

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Flot ferielejlighed med formidabel udsigt

En ferielejlighed er et godt alternativ til et egentligt fritidshus, især hvis I er typerne, der foretrækker at bruge tiden på oplevelser eller reel afslapning frem for at passe hus og have. Her i Lemvig Feriecenter styrer I selv jeres tid, og selvom området er rigt på aktiviteter, er det fuldt forståeligt, hvis I bare vil nyde livet på den skønne, vestvendte altan. Samtidig byder netop denne ferielejlighed på en betagende udsigt over Lemvig Marina.

Lejligheden har én af feriecentrets bedste beliggenheder, og udsigten kommer helt til sin ret indenfor, hvor hele den østvendte side udgør et stort vinduesparti. Her kan I holde øje med lystbådene på vandet og følge både de hurtige vejrskift og langsomt ændrende årstider, mens I nyder de afslappende og velholdte rammer. Lejligheden ligger på første sal, og udsigten er unægteligt lige en tand bedre, når man kommer lidt op i højden.

Ferieboligen fremstår velholdt med gennemgående lyst inventar og flotte trægulve. Indretningen er centreret omkring et åbent opholdsmiljø med store vinduespartier mod øst og vest. I den ene ende er der brændeovn – mest for hyggens skyld, for ferielejligheden har ligeledes varmepumpe – og centralt ligger køkkenet, som er udstyret med hvide elementer. Den anden ende kan afskærmes, hvis I har brug for et ekstra værelse, og her er ligeledes adgang til en hems med vandudsigt. Det egentlige soveværelse ligger lidt for sig selv, mens badeværelset har fået plads ved entréen.

Det tæller også positivt med i det samlede billede, at ferielejligheden aldrig har været udlejet, så den ikke har været udsat for det slid, der unægteligt følger med mange skiftende feriegæster hver eneste sæson. Det er en del af forklaringen på ferieboligens nydelige fremtoning.

Lemvig Feriecenter tilbyder noget for alle aldersgrupper. For de aktive finder I boldbaner til basketball, volleyball eller fodbold, og ved restauranten har de yngste en hoppeborg at boltre sig på i de varmere måneder. Friluftslivet får de bedste betingelser med den lokale sejlklub lige ved siden af, og vil I bare nyde en tur i havkajak, er det også nemt at stævne ud fra stranden.

Gjellerodde og Lemvig er kendt for sin bakkede og smukke natur, der omkranser hele området, og hér findes bl.a. én af landets smukkeste golfbaner, det brusende Vesterhavet kun 14 km mod vest og Klosterheden 12 km herfra. Fra Lemvig til spidsen af Gjellerodde er der lavet en planetsti, hvor du møder skulpturer af samtlige planeter på din vej, og på din rute kan du passende gøre et stop ved Museet for religiøst kunst. Der er mulighed for både at holde en aktiv ferie eller trække stikket ud og slappe af sammen med hele familien.

Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vinkelhagevej 154 , 7620 Lemvig945.000 kr.19.286 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.058 kr/mdrEjerlejlighed/FritidsboligEnergimærke: Størrelse: 49 ㎡Grund: 52506 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1977

Der er ingen anmendelse på “Vinkelhagevej 154

[rotador grupo=1]