Søborg Hovedgade 209 2-1, 2860 Søborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot og indflytningsklar 3-værelses med altan

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh udbyder nu denne indflytningsklare 3-værelses ejerlejlighed, som er beliggende centralt med kort gåafstand til både dagligvareindkøb og offentligt transport. Lejligheden fremstår i god og velholdt stand, og indeholder bl.a. et lækkert og meget indbydende badeværelse.
Boligen fordeler sig således: Rummelig og god fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum. Lyst og skønt soveværelse med indbyggede skabe. Fint værelse, som kan benyttes til enten børneværelse, soveværelse eller kontor. Dejligt og indbydende badeværelse, hvor sans for detaljen har været i højsædet under renovering. Pænt og smagfuldt vinkelkøkken, hvor elementerne er hvide og neutrale. Yderligere har man fra entréen adgang til lejlighedens store stue, som både har plads til sofa- og spisearrangement. Lejligheden byder endvidere på et depotrum i lejligheden, hvor der er plads til støvsugeren samt øvrig opbevaring. Fra stuen er der direkte udgang til skønne sydvendte altan, hvorfor man har en rolig og skøn udsigt. Yderligere har man et mindre opbevaringsrum på selve altanen til diverse redskaber mv. Lejligheden byder på en rigtig god og ideel planløsning, der henvender sig både til den lille børnefamilie eller studiekammeraterne, der ønsker at bo sammen.

Lejligheden er beliggende i en ejendom fra år 1964, og er en del af ejerforeningen Buddinge Torv I, som ligger med nem adgang gadens gode indkøbsmuligheder. Endvidere har man Søborg Hovedgade, som med sine mange specialbutikker, hyggelige caféer, Fitness World/Sats, Ismejeriet, Lagkagehuset og meget mere, byder på noget for enhver smag. I gåafstand findes adskillige busforbindelser fra både Søborg Hovedgade og Buddingevej samt S-togsforbindelse via. Buddinge S-togsstation, der ligeledes ligger i gåafstand fra lejligheden og dermed sikrer let og hurtig adgang til både arbejde, studie eller city – her går bl.a. direkte buslinje til DTU….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søborg Hovedgade 209 2-1, 2860 Søborg2.895.000 kr.35.741 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.404 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 81 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1964