Røjgårdvej 28, 7660 Bækmarksbro

Flynder, rojgardvej 28 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stemningsfuld og flot restaureret landejendom med 1,4 hektar

En kilometer nord for Bækmarksbro finder I denne idylliske landejendom, som ikke blot kan bryste sig af en skøn adresse i smukke omgivelser. Ejendommen er nemlig flot og gennemført moderniseret, og I kan se frem til et væld af indretningsmuligheder med de mange kvadratmeter. For eksempel vil ejendommen egne sig fint til flere familier, og dertil får I en stor grund på 1,4 hektar, hvor en lille fold til løsdrift sagtens kan komme på tale.

At I både kan bo uforstyrret og stadig i cykelafstand til Bækmarksbro er i sig selv unikt. Det er samtidig ikke ofte, vi kan tilbyde ældre ejendomme i så flot stand, som tilfældet er her. Og for at toppe herligheden får I endda et yderst omfattende antal boligkvadratmeter, så mulighederne med ejendommen er mange.

Ejendommen er indrettet i to længer ved en stor gårdsplads, og den vestvendte længe er udnyttet med flere garager og værksted, som handymanden kan brede sig på. Førstesalen er dog inddraget i boligen, og de mange kvadratmeter byder på en hyggelig indretning med mange muligheder. Stueplan og første sal har hver især stue, køkken og badeværelse, så rammerne for at dele boligen mellem flere generationer er på plads. Begge etager har tilmed brændeovn, som hører til blandt boligens mange hyggelige tiltag.

Som samlingspunkt vil I nok foretrække det rustikke landkøkken i stueplan, hvor pladsen er mere end rigelig, og hvor I tilmed har åben forbindelse til spisestuen og dagligstuen. Køkkenet er udstyret med to komfurer og uanede mængder bordplads, mens de moderne, murede hylder matcher boligens charmerende interiør. Samme indretningsdetalje ses på begge badeværelser, og der er således en fin rød tråd i de grundige opdateringer. I får i alt fire værelser, men med så god plads at gøre med, er der ikke grund til at hænge sig for meget i dét tal. I vil snildt kunne tilpasse antallet til jeres behov.

Den omkringliggende have er skøn med den rette kombination af høje træer til at skærme huset og rigelig græsplæne til leg og hygge. En del af jorden ligger på modsatte side af Røjgårdsvej, og dette jordtilliggende er det oplagte til en lille flok hobbydyr, hvis I vil skrue helt op for den landlige idyl.

Bækmarksbro er en hyggelig og meget aktiv landsby med ca. 550 indbyggere. En by i positiv udvikling og med et godt sammenhold. Der er områder med en del nyere huse og stier udlagt i skønne reakreative nærområder ved å og eng. I byen findes et absolut velfungerende foreningsliv, der blandt andet har hjemme i Tangsø Idrætscenter med motionscenter, sportshal, svømmehal, wellness-center og selskabslokaler samt ferieboliger. Mange forskellige tilbud til store og små. Byen har desuden en skole med klassetrin fra 0. til 8 klasse, børnehave og dagplejemødre. Der er gode indkøbsmuligheder i form af ny opført SPAR-butik samt tankstation med værksted. Bækmarksbro ligger godt placeret med ca. 15 km til Lemvig, ca. 24 km til Holstebro og Struer. Der er togforbindelse til Lemvig og Vemb, og der er heller ikke langt til grønne områder ved anlægget og åen.

En stemningsfuld og helt unik ejendom, som skal ses! Kom med på en fremvisning – kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Røjgårdvej 28, 7660 Bækmarksbro3.100.000 kr.10.389 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.249 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 419 ㎡Grund: 14506 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1661

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x