Lokesvej 88, 7800 Skive

7800 lokesvej 88 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stærk villa med god atmosfære og skøn beliggenhed – Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale.

Særdeles velholdt og velplejet villa, beliggende i bunden af blind villavej. Direkte ned til og med udsigt over, de flotte, nyanlagte rekreative områder med regnvandssøer, grønne områder og stier til den øvrige del af området. Nem vej til skole, indkøb, haller, KCS og uddannelsesinstitutioner m.m. En virkelig fredelig og idyllisk beliggenhed.

Huset ligger på en 501 m² stor grund, der er aldeles velplejet, planlagt af havearkitekt og med dejlig ugeneret træterrasse med markise og lille dam. Fra terrassen har du den skønneste udsigt over de nye flotte søer og området i øvrigt. Skønt haveanlæg og indbydende forhave.

Boligen er opført i 1984/87 (kun en ejer), er løbende vedligeholdt igennem årene, så alt fremstår i opdateret stand. Boligarealet udgør 150 m² (opmålt lidt større) og med en rummelig, lukket garage på 33 m². Opvarmning sker ved fjernvarme og med et lavt forbrug. Suppleringsvarme fra brændeovn på 1. sal. Huset er i øvrigt velisoleret.

Indeholder entre med adgang til nyere, virkelig flot brusebadeværelse med brusevæg i glasbyggesten og væghængt toilet. Stort køkkenalrum med flot inventar, alt i hvidevarer og med trægulv. Fra alrummet er der udgang til den flotte terrasse og haven. Herforuden er her nyere bryggers med klinkegulve. To gode værelser, begge med trægulve.
Fra alrummet er der trappe til 1.sal, der indeholder flot stue med loft i kip, trægulv samt virkelig lækkert vinduesparti, som giver adgang til lille udsigtsaltan. Vinduerne er monteret med gennemsigtige solgardiner. Yderligere to værelser, selvfølgelig også med trægulve og endnu et brusebadeværelse.

En virkeligt flot og særdeles velbeliggende villa – umiddelbar indflytningsklar – bør absolut opleves!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lokesvej 88, 7800 Skive1.895.000 kr.12.463 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.814 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 150 ㎡Grund: 501 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1984

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x