Nattergalevej 3, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Villa med gode muligheder beliggende i Hadbjerg!

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/12 – klik på billede –

Velkommen til Nattergalevej i dejlige Hadbjerg. Her befinder vi os centralt i byen, tæt på skole, børnepasning, hal mv. Alligevel er beliggenheden dejlig fredelig, idet vi befinder os op ad en lille grusvej med få huse, og med mark med græssende heste som nabo.

Boligen vil de fleste nok modernisere lidt, men her er helt bestemt nogle rigtig fine rammer at bygge videre på. Indretningen er klassisk for en bolig fra 1970erne, men jeg synes virkelig boligens 104m2 er rigtig godt udnyttet med de 3 værelser, bryggers, badeværelse, køkken med lille spiseplads, entré, fordelingsgang og stue. Køkkenet ligger op ad stuen, og det vil være oplagt at undersøge mulighederne for at lægge disse to rum sammen. På den måde vil du få et skønt stort køkken-alrum med lysindfald fra begge sider. Men vil du hellere have adskilt køkken og stue, så fungerer det også fint, som det er i dag.

Fra husets stue er der adgang ud til udestuen, hvor der helt sikkert kan nydes mange skønne stunder, og som kan være med til at forlænge sommeren i begge ender. Udenfor får du fornøjelsen af en god grund, hvor der er gode muligheder for at nyde det gode vejr. Til ejendommen hører også en god garage med, hvor bilen kan holde i tørvejr. I forlængelse af denne er der et fint størrelse udhus.

Ejendommen er beliggende i populære Hadbjerg. Her er kun få minutters kørsel til motorvejen, som nemt kan bringe til dig Randers eller Aarhus. Hadbjerg er en rigtig hyggelig by med masser af sammenhold og godt naboskab. Der er masser af aktiviteter i byens hal, kirke og forsamlingshus. Og med hensyn til de daglige indkøb mv., ja så er der kun få km. til Hadsten, hvor der er gode indkøbsmuligheder, station med både bus og tog, her er gymnasium og håndværkerskole, bibliotek og meget mere.

Ring allerede i dag og book en fremvisning på 8698 3600. Det vil du ikke fortryde!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nattergalevej 3 , 8370 Hadsten1.195.000 kr.10.482 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.352 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 104 ㎡Grund: 737 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1971