Buddingevej 250 2-202, 2860 Søborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot 2-værelses ejerlejlighed med stor altan

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/1 – klik på billede –

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh udbyder nu denne flotte 2-værelses ejerlejlighed på Buddingevej 250, som er beliggende ideelt i ejendommen, da den er tilbagetrukket fra Buddingevej og har frit udsyn over fællesområderne. Lejligheden er rigtig godt indrettet og udnytter hver en kvadratmeter optimalt og fremstår utrolig lys og indbydende. Lejligheden er beliggende tæt på Buddinge Station som sikrer gode offentlige transportmuligheder til både City og Lyngby samt gode indkøbsmuligheder.

Lejligheden indeholder: God entré med indbyggede skabe hvor der er god plads til sko og overtøj. Flot og godt udnyttet køkken holdt i lyse elementer og med god bord- og skabsplads, som ligger i forlængelse med entréen. Fra køkkenet har man åben forbindelse til rigtig dejlig og lys stue med god plads til både sofa- og spiseafdeling samt udgang til den store ugenerede altan. Altanen er med skydevinduer, så det er muligt at benytte den året rundt, da vinduerne kan skydes til siden således, at der er mulighed for, at åbne helt op og nyde det gode vejr i sommermånederne. Fra både stue og entré har man adgang til fint soveværelse med indbygget skab samt til pænt og velholdt flisebadeværelse med separat bruseniche.

Til ejendommen har man en stor fælleshave med stor græsplæne samt borde-/bænkesæt som gør det muligt, at nyde solens stråler i sommermånederne. Derudover har man til lejligheden brugsret til et kælderrum, cykelskur, fællesvaskeri, tørrerum og stor fællesparkering med rigelig plads til alle beboerne.

Lejligheden ligger utrolig centralt, få hundrede meter fra Buddinge S-togsstation med direkte forbindelse til bl.a. Hovedbanegården samt flere busforbindelser fra Buddingevej til bl.a. DTU. Indkøbsmuligheder er der i form af Kvickly som ligger lige ved Buddinge Station og er der brug for mere specielle varer, har man i nærområdet både Buddinge Centret og Søborg Hovedgade som byder på et væld af specialbutikker og indkøbsmuligheder. Derudover finder man i nærområdet også Fitness World, Gladsaxe Rådhus, Gladsaxe Bibliotek, Gladsaxe Svømmehal samt flere hyggelige caféer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Buddingevej 250 2-202, 2860 Søborg1.450.000 kr.32.222 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.049 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 45 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1971