Bøgehaven 3 1, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Indflytningsklar ejerlejlighed!

Denne fine lejlighed centralt beliggende i Hadsten udbydes nu til salg. Lejligheden rummer 58 kvadratmeter, som fordeles ud på et rigtig fint køkken af god størrelse, hvor der også er plads til en lille spiseplads. Køkkenet er af tidsløst design og fremstår rigtig velholdt!
I lejlighedens stue er der god plads til både spisebord og sofaområde, så her er der rig mulighed for at invitere til filmhygge! Både soveværelse og badeværelse har nogle rigtig gode størrelser. Lejligheden er generelt rigtig fin og velholdt og er lige til at flytte ind i!

Til lejligheden følger egen lille have, hvor der kan spilles bold, eller hvor solen kan nydes til fulde! Her er god mulighed for grillhygge når vejret tillader det! Ejerforeningen er en lille en af slagsen, så her taler man godt om tingene, når der er noget der skal styr på. Med blot 5 minutters gang står du i midten af Hadsten, hvor både indkøbs- og transportmulighederne er mange.

Tænker du at billederne tiltaler dig – så giv os endelig et ring, og vi vil glæde os til at fremvise den for dig!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bøgehaven 3 1, 8370 Hadsten795.000 kr.12.045 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.069 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: FStørrelse: 66 ㎡Grund: 879 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1880