Flegebakken 18, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skøn bolig opført af Hybel!?

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/1 – klik på billede –

Nu har vi igen fornøjelsen af at udbyde en bolig til salg på Flegebakken i Hadsten. Denne gang er der tale om nr. 18, en bolig opført af Hybel i 2019. Du får altså her et næsten nyt hus i et opvokset og meget populært område.
Boligen fremstår særdeles lys og indbydende og har den klassiske indretning, som de fleste familier ønsker sig i dag. Her er en børneafdeling med 3 værelser og tilhørende badeværelse. Her er skønt stort køkken-alrum med dobbelt fransk dør til hyggelig stue og så selvfølgelig forældresoveværelse med eget bad samt walk-in-closet. Materialevalget er nutidigt og gennemgående i hele boligen, både hvad angår klinker, lofter og inventar. Boligen indeholder naturligvis også et godt bryggers, hvorfra der er direkte adgang til husets dobbelt carport. Du kan således komme tørskoet ind med både unger og købmandsvarer. I forlængelse af carporten finder du også et stort og meget anvendeligt redskabsrum / værksted. En drøm for enhver, der gerne vil have plads til makke lidt!
Haven er meget regulær, og her er god terrasse samt masser af plads til at ungerne kan udfolde sig.
Beliggenheden her på Flegebakken er attraktiv, idet det er et nyere kvarter med rigtig mange børnefamilier. Vi befinder os tæt på Østervangskolen, børnehave, busforbindelse og byens midte med de gode muligheder for indkøb og hvor også byens station befinder sig.
Hadsten byder endvidere på vuggestue, dagplejere, gymnasium, håndværkerskole og et rigt foreningsliv. Der er mange togafgange fra byen og motorvejen kan nås indenfor ca. 10 minutter.
Så alt i alt – her får du et skønt hus med en super fin beliggenhed!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Flegebakken 18 , 8370 Hadsten4.500.000 kr.23.511 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.473 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 176 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2019