Flegebakken 2, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Dejlig bolig fra 2019!

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/1 – klik på billede –

Flegebakken er det, vi mæglere kalder en god beliggenhed! Her er vi tæt på skole, indkøb og byens midte, der tilbyder både dagligvarebutikker og specialforretninger, bibliotek og meget mere. Hadsten by kan i øvrigt tilbyde gode daginstitutioner, gode tog- og busforbindelser, gymnasium, håndværkerskole og et rigt foreningsliv. Er du afhængig af at skulle bruge bilen i hverdagen, kommer du hurtigt ud på E45. Området her på Flegebakken er beboet af rigtig mange børnefamilier, så vi er sikker på, at Jeres børn hurtigt vil få rigtig mange kammerater i nabolaget, hvor de kan komme sikkert rund på lukkede stisystemer. Der er i øvrigt også planlagt yderligere en skole og daginstitution i tilknytning til dette skønne villakvarter.

Selve boligen her på nr. 2, er en rigtig fin en af slagsen, den er opført i 2019, og er lige til at flytte ind i. Her er den gode røde tråd af materialevalg og en indretning, som vi tror vil passe de fleste. Her skal bl.a. nævnes det store køkken-alrum med den ekstra loftshøjde – et virkelig skønt rum, som ligger i åben forbindelse med stuen. Vi er sikre på, at det er her familiens liv vil blive levet, det gælder både i hverdagen men bestemt også, når der inviteres gæster på besøg. Er vejret godt, tænker vi, at døren fra køkkenet vil stå åben ud til den skønne sydvendte terrasse, så du på den måde får have og hus til at hænge virkelig godt samme. Boligen er endvidere indrettet med børne- og forældreafdeling i hver sin ende og med hver sit badeværelse. Bryggerset er også af en fin størrelse med plads til opbevaring af flyverdragter og ordning af vasketøj.

Går vi udenfor, vil du blive mødt af en dejlig regulær have, som er nem at holde. Bilerne er der også blevet plads til, der er nemlig opført en dobbelt garage på hele 50 kvm. Garagen vil også være oplagt til at holde børnefødselsdage i, omdanne til træningsrum eller lignende. Her får du bare nogle skønne, ekstra kvadratmeter!

Lyder alt dette som noget for dig og din familie, så giv os et ring på tlf. 86983600, så står vi klar med en nøgle….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Flegebakken 2 , 8370 Hadsten4.395.000 kr.24.115 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.274 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 166 ㎡Grund: 952 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2019