Søndergade 69, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot istandsat hus med god beliggenhed i Hadsten!

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/1 – klik på billede –

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine, renoverede villa, som er beliggenhed tæt på alt! Det drejer sig nemlig om Søndergade 69. Her får I en fantastisk indflytningsklar villa, hvor kvalitet, godt lysindfald og central beliggenhed går op i en højere enhed. Grunden er højt beliggende, og der er derfor den skønneste udsigt ud over Hadsten midtby.

Selve villaen rummer 157 m2 i stueplan samt 36 m2 i kælderen. Fra entréen er der adgang til 2 fine badeværelser samt husets store stue, hvor der er det skønneste lysindfald. Fra spisestuen er der adgang til et fint værelse og forældresoveværelset med dertilhørende walk-in, som vi er sikre på, at mange vil elske at have. Derudover er der et godt funktionelt bryggers, hvor der er rigeligt plads til familiens overtøj og vasketøj.
I husets kælder er der to rigtig gode disponible rum, de er ikke godkendt til beboelse, men lever op til boligstandarden, som der er i resten af huset. Lofthøjden hernede er rigtig god og det samme gælder indeklimaet, og det er værd at nævne, at der også er gulvvarme hernede.

På terrassen og i haven er der god plads til at nyde udelivet. Der er flisegang rundt om huset, og mange muligheder for at lave hyggelige kroge. Her er også plads til trampolin til familiens mindste. Fra træterrassen er der den fineste udsigt ud over Hadsten – her kan man se lige så langt øjet rækker.

Til ejendommen hører en skøn garage, hvor bilen kan komme ind og holde i tørvejr. Har man hænderne skruet rigtig på, så er der for enden af garagen lavet et rigtig godt værksted. Derudover er der også et godt udhus til diverse opbevaring.

Beliggenheden er tæt på alt det nødvendige, der skal til, for at få hverdagen til at gå op. Få minutters gang så står du nede i midtbyen, hvor der er gode offentlige transportmuligheder, samt mange forskellige indkøbsmuligheder. Fra huset er der også kun få minutters gang til Østervangsskolen, børnehave, vuggestue samt Rema 1000.

Ring til os på 86983600, så vi kan få arrangeret en fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndergade 69 , 8370 Hadsten2.995.000 kr.16.046 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.087 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 157 ㎡Grund: 1120 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1963