Kløvermarksvej 37, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Beliggenhed – beliggenhed – beliggenhed!

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/1 – klik på billede –

Er dit ønske til en kommende bolig en fantastisk udsigt? Så kan vi opfylde ønsket her på Kløvermarksvej 37!

Nuværende ejer har boet i huset siden 1981, og man fornemmer virkelig, at sælger har været glad for sit hjem og passet rigtig godt på det. Alt er yderst velvedligeholdt. I 1995 fik sælger udnyttet en del af 1. salen, således at der i dag er hele 206 m2 beboelse, og der er endda yderligere 37 m2 loftsrum, der ikke er udnyttet, og bare står og venter på, hvad den kommende ejer vil bruge det til.
Indretningen er fin, som den er i dag, men der er også mulighed for at flytte lidt rundt på nogle vægge, og på den måde få sat sit eget præg på boligen. I stueplan finder du et spisekøkken, der ligger op mod stuen, du finder 3 værelser samt badeværelse, gæstetoilet og for- og baggang. Fra stuen fornemmer du allerede den fine udsigt, og fortsætter du op ad trappen til stuen på 1. salen, ja så bliver du bare med det samme draget hen til det store vinduesparti og den gode rummelige svalegang. Her kan du se helt ud over engene til skoven ved Lerbjerg, og du kan sidde og holde øje med, om toget kommer til tiden, du kan holde øje med de trækkende gæs og ænder over engene, og i det hele taget naturens og årstidernes skiften. Herfra kan du også se de skønneste solnedgange. Udover stuen på 1. salen og det uudnyttede loftsrum, er her også 2 værelser. Et af disse værelser ligger over gæstetoilettet, og ønsker man et ekstra badeværelse, vil det være oplagt at lave her.

Kommer du med os udenfor, vil du finde en fin garage samt en meget velplejet have med 3 skønne terrasser – en morgenterrasse, en sydvendt terrasse, hvor du er godt skærmet af, samt den vestvendte terrasse, hvorfra der selvfølgelig også er udsigt.
Hele denne herlighed er beliggende på en lukket stikvej i et veletableret villakvarter med en blanding af både seniorer og børnefamilier og masser af gode naboer. For enden af stikvejen er en rigtig god legeplads, og der er gode stisystemer rundt i området, så børnene nemt kommer rundt til kammeraterne, og du selv kan gå nogle gode ture med barnevognen eller hunden.

Lyder dette som dit kommende hjem, så giv os et ring, så vi kan aftale en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kløvermarksvej 37 , 8370 Hadsten2.295.000 kr.11.141 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.950 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 206 ㎡Grund: 823 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1976