Harald Hejns Alle 11 1, 2860 Søborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Lys og indbydende villalejlighed med have

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh har nu fornøjelsen af at kunne udbyde denne charmerende og velholdte villalejlighed, der er beliggende i rolige og fredelige omgivelser nær skole og indkøb. Villalejligheden har sin egen private have, og som et stort plus, er der endvidere et indbydende badeværelse i kælderen, samt et tilhørende disponibelt rum, som er tilknyttet 1. salen.
Boligen fordeler sig således: God fordelingsentré med adgang til alle boligens rum.
Rummeligt køkken med god skabs- og bordplads, der er opført i lyse elementer. Lyst badeværelse med separat brus og vindue. Videre findes en stor stue med et fantastisk lysindfald, som giver stuen en lækker og indbydende fornemmelse, hvor der både er plads til spise- og sofaafdeling. Yderligere er der to store værelser i lejligheden, som begge benyttes som soveværelser. Tidligere har det ene værelse været i åben forbindelse til stuen, så man kan igen åbne op efter behov, såfremt man ønsker to stuer en-suite. Fra hovedindgangen og videre ned ad trappen mod kælderen, har man adgang til ejendommens fælles vaskerum og fyrrum. Yderligere er der i kælderen adgang til et stort badeværelse samt et disponibelt rum. Til villalejligheden har man yderligere brugsret til fælles forhave, fælles redskabsskur, overdækket cykelskur, samt isoleret fælles værksted/skur.

Boligen er beliggende i et børnevenligt kvarter med kun få minutters gang til Vadgårdsskolen og daginstitutioner. Tæt ved boligen er der gode muligheder for at foretage dagligvareindkøb ved både Netto og Kvickly. Skal der foretages større
indkøb, eller søger man mere specielle varer, ligger Søborg Hovedgade samt Buddinge Centeret indenfor kort rækkevidde, der begge byder på indkøb for enhver smag. I gåafstand findes adskillige busforbindelser samt Buddinge S-togsstation, hvilket sikrer let adgang til arbejde, studie eller city….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Harald Hejns Alle 11 1, 2860 Søborg2.795.000 kr.32.882 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.513 kr/mdrVillalejlighedEnergimærke: EStørrelse: 85 ㎡Grund: 922 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1953