Strandparken 2 0-th, 7600 Struer

7600 strandparken 2 0 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Spændende ejerlejlighed med udsigt!

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/1 – klik på billede –

Lejlighedskomplekset består af 36 lejligheder, hvortil der er parkeringsområde samt mindre skure til opbevaring. Alle 3 ejendomme er udstyret med elevator. Lejligheden der udbydes til salg, er placeret på i stueetagen hvorfra der er udsigt til fjorden og Kilen. Lejligheden fremstår lys og rummelig.

Hjemmet er indrettet med fin entre med garderobe og dørtelefon. Stor åben køkkenafdeling med lyst inventar. Halvmuren bryder rummet, så der er en naturlig overgang til spiseafdeling samt stuen – herfra er der udgang til de 2 sydvendte terrasser / altaner, hvoraf den ene er lukket og fremstår som en god udestue. 2 gode værelser med skabe, stort soveværelse ligeledes med skabe. Flot rummeligt badeværelse med klinkegulv, bruseniche og med plads til vaskefaciliteter. Her er desuden et gæstetoilet.

Struer, lydens by -byder med dens beliggenhed ved Limfjorden på såvel fantastiske naturoplevelser ved strand og havn, ligesom den byder på et rigt kulturliv, stort udbud af specialbutikker, spisesteder, skole og uddannelsesmuligheder- alt sammen i kort afstand fra hjemmet.
Ta’ med os til Strandparken og se de muligheder som denne skønne lejlighed byder på. Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftaler vi en tid som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandparken 2 0-th, 7600 Struer1.100.000 kr.8.271 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.616 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 133 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2008

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x