Undelevvej 8, 6340 Kruså

Holbøl, undelevvej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa i Holbøl

I udkanten af Holbøl, finder du denne yderst charmerende villa, som i løbet af de seneste år er blevet moderniseret, så boligen i dag fremstår lys og indflytningsklar.

Villaen er opført i 1952 i klassisk murermesterstil med rødt teglstenstag, sprosse vinduer og har gennemgået en modernisering fra 2014 og frem med bl.a. nyt køkken, badeværelse, bryggers, delvis nye vinduer, nye gulve, hulmursisolering og meget.

Boligen indeholder stort lyst bryggers, med klinkegulv. Moderniseret badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Fra bryggerset træder du op i det lyse køkkenalrum med HTH elementer. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen med dejligt lysindfald – her er du slet ikke i tvivl om, at dette er husets leverum.

Hele førstesalen er dedikeret til tre værelser, som alle har en god størrelse, hvilket giver børnene rig mulighed for at indrette deres domæne, som de ønsker. Alle rummene er forsynet med et skønt, naturligt lys, og I får her et væld af anvendelsesmuligheder. Her er endvidere et praktisk toilet.

Sommeren skal tilbringes i den hyggelige have, som giver jer flere solrige oaser og fine terrasser, hvor eftermiddagskaffen kan indtages. Udsigten mod de åbne marker er en oplevelse i sig selv, og har I børn, vil de elske at tumle rundt på den etablerede plæne.

Til boligen hører dobbelt carport på ca. 41 kvm. som er opført i 2018. (reg i BBR som 31 kvm)

Denne charmerende bolig er bestemt et besøg værd!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Undelevvej 8, 6340 Kruså795.000 kr.5.726 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.174 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 142 ㎡Grund: 962 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1952

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x