Kofeltvej 109, 7500 Holstebro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Energirigtig og familievenlig villa i super stand

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/2 – klik på billede –

Velkommen på Kofeltvej 109 i Idom

Denne skønne ejendom er beliggende i det populære Idom i skøn natur direkte til skov. Idom har Plexus, som samler byens liv og aktiviteter.

Ejendommen er opført i 1987 i røde mursten, beton-tagsten samt antracitgrå træ/alu-vinduer.

Ejendommen er energioptimeret med solceller, Panasonic varmepumpe med høj-effekt samt nano luftrensesystem. Endvidere er der hyggelig brændeovn.

Huset er opført i materialer af bedste kvalitet og er fremtidssikret på energisiden!

Indretning: Stort bryggers med flot klinkegulv og god skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler i arbejdsvenlig højde – Badeværelse med klinkegulv og muret brus – Kontor med nydeligt trægulv – Fra kontoret er der adgang til tilbygget soveværelse, som er sænket tre trin – Dejligt, stort køkken med stort køkkenbord og spiseplads – Køkkenet er i åben forbindelse med alrum og stue – Fra alrum er der adgang til 2 gode børneværelser.

Haven er velanlagt og ugeneret beliggende med stor græsplæne, hyggelige terrasser samt god mulighed for leg og hygge.

Til ejendommen høre en cirka 50 m² stor carport med værksted, et udhus/overdække på cirka 35 m² samt et nybygget, isoleret og med varmepumpe opvarmet udhus på små 50 m², anvendelig som både gildesal, hobbyrum, atelier mv.

ENERGIRIGTIG og familievenlig villa i super stand og kvalitet – skal ses!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kofeltvej 109 , 7500 Holstebro1.495.000 kr.10.017 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.433 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 138 ㎡Grund: 892 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1987