Hanehøjvej 11B, 9520 Skørping

9520 hanehojvej 11b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Eksklusivt dobbelthus i dejlige omgivelser.

I det naturskønne Skørping udbydes der nu moderne dobbelthuse af Huscompagniet. Dobbelthusene er beliggende på Hanehøjvej 11, hvor man er tæt på skønne stisystemer, naturoplevelser, fritids-muligheder og aktiviteter, og alt hvad Skørping ellers har at byde på!

Dobbelthusene er under opførelse, og forventes klar til overtagelse til 01.03.2023, muligvis før. Boligerne bygges i stilrene og moderne materialer, som giver et minimalt vedligehold. I hele boligen er der gulvvarme, træ/alu vinduer og ventilationsanlæg. Boligens køkken, badeværelser og bryggers er udført i moderne materialer fra HTH.

Boligens 119 m2 fordeler sig med et lyst og rummeligt bryggers, som også fungerer som entré, her ligger husets første badeværelse også. Fra entréen går man ind husets smukke køkken/alrum som er udført i HTH- inventar med AEG hårde hvidevarer, herfra er der også udgang til haven/terrassen.
Fra køkken/alrummet er der indgang til husets to store børneværelser. Stuen ligger i forlængelse af køkkenalrummet, skærmet af bag en mur, hvor der også er udgang til haven/terrassen. Herudover skøn forældreafdeling med skabsvæg og eget badeværelse i modsatte ende.

Til hver bolig hører en 28 m2 carport, hvoraf 7 m2 er integreret redskabsrum. Der bliver anlagt fliser i carport og terrasse, og køber søger selv for yderligere haveanlæg.

Hver bolig får sit eget matrikelnummer og en grundstørrelse, der egner sig til både børnefamilien og seniorer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hanehøjvej 11B, 9520 Skørping2.830.000 kr.23.782 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.524 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2015Størrelse: 119 ㎡Grund: 614 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2023

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x