Møldrupvej 2, 1. 2., 9520 Skørping

9520 moldrupvej 2 1 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

17 unikke lejligheder i arkitekttegnet luksusbyggeri midt i Skørping

17 unikke lejligheder i arkitekttegnet luksusbyggeri midt i Skørping. Velkommen til Rebild Park.

Nu udbydes 17 luksuriøse og helt unikke ejerlejligheder midt i Skørping. Lejlighederne varierer fra 98 til 264 m2 og med priser fra 1.898.000 kr. til 3.598.000 kr. Lejlighederne er ekstravagante med skønt lysindfald, altaner, inventar fra Svane, Siemens hvidevarer og helt individuelle plantegninger.

På Rebild Park får du en arkitekttegnet lejlighed, hvor der er fokus på kvalitet, gode materialer og bekvemmelighed. Rebild Park er for dig der er færdig med at holde haven og elsker fællesskabets værdier, men som også vil kunne trække dig tilbage og nyde privatlivets fred. Dig der elsker, at være tæt på naturen og vil nyde at følge med i de skiftende årstider. Rebild Park er tiltænkt til voksne, hvor børnene er flyttet ud. Den centrale beliggenhed sikrer at du befinder dig tæt på byens mange butikker, stationen og et rigt kulturliv.

Uanset hvilken lejlighed, der matcher dine pladsbehov, er du sikret en optimal planløsning, hvor hjertet i lejligheden er køkken, ophold og stue i åben forbindelse med til rummelig altan og naturligvis orienteret mod de bedste lys- og udsigtsforhold.

Lejlighederne er fordelt på fire plan, der er knyttet sammen af både elevator og trapper. Parterreetagen er blandt andet brugt til depotrum, fællesrum, værksteder og diverse aktivitetsrum. Her er desuden også 2 gæsteværelser og stort fælleskøkken.

Rold Skov, der omkranser Skørping byder på unikke oplevelser – om du er til vandreture, mountainbike, golf eller noget helt 4. finder du det i nærområdet. Togstationen forbinder Skørping med omverdenen flere gange i timen, så det er nemt at besøge venner og familie som bor andre steder i landet. Byen har et alsidigt erhvervsliv og indkøbsmulighederne er mange.

Kulturstationen i Skørping er en institution i sig selv og er et af byens samlingspunkt og byder på alt fra jazzkoncerter til forskellige foredrag. I forbindelse med kulturstationen finder vi også byens bibliotek….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møldrupvej 2, 1. 2., 9520 Skørping2.775.000 kr.20.109 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.934 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2010Størrelse: 138 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2020

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x