Toften 13, 7830 Vinderup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Attraktivt beliggende etplanshus i Vinderup

Attraktivt beliggende etplanshus i Vinderup

På Toften 13 lige midt i Vinderup by ligger dette fine etplanshus. Her befinder vi os på en stille og lukket stikvej, i kort afstand til alle byens tilbud, herunder indkøb, hallerne, lægehus, institutioner mv. Fra Vinderup er der i øvrigt kort afstand til større byer som Holstebro, Skive, Struer m.fl.

Indretning:
Stort og skønt bryggers med rigtig god plads til diverse samt håndvask. Tidligere entré som i dag anvendes til viktualierum. Lyst og indbydende køkken i åben forbindelse til spiseplads samt videre rundt til den hyggelige stue. Fra stuen er der udgang til udestue. Badeværelse med lyse klinker samt bruseniche. Stort soveværelse med indbyggede skabe. 2 værelser, som enten kan deles op eller lægges sammen.

Til huset hører en dejlig have med græs samt forhave med grus-/stenbelægning, som ikke kræver meget vedligehold. Derudover er der en skøn overdækket terrasse, en fantastisk carport samt et godt redskabsskur/værksted….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Toften 13 , 7830 Vinderup845.000 kr.6.938 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.537 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 112 ㎡Grund: 734 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1969