Landevejen 51, 8350 Hundslund

Kærsgaarde, landevejen 51 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt Villa tæt på skoven

Her udbyder vi en velholdt villa beliggende i naturskønne omgivelser. Boligen er ombygget i 1983 og løbende moderniseret, blandt andet med nyt tag i 2013 og nyere lyddæmpede facadevinduer. Boligen fordeler sig på 182 kvadratmeter i to plan.

Man bliver velkommen i den rummelige entre, og herfra er der adgang til badeværelse med brus og til den store opholdsstue. Fra stuen er der adgang til et velholdt lyst køkken med plads til spisebord. Fra køkkenet har man direkte adgang til en dejlig terrasse, som er velegnet til sammenkomster og med garanti for vedvarende og fælles minder. I stuen får man den gode oplevelse af en stor og rummelig stue, hvor der er gode anvendelsesmuligheder. Endvidere er der i stueplan et gæstetoilet, samt to gode værelser. På førstesal får man hele hele tre gode værelser.

Til ejendommen er der en god stor velanlagt have, hvorfra man kan nyde udsigten til de bølgende marker, skoven og den landlige idyl. Der er også et værksted, der kan anvendes til eksempelvis hobbyarbejde eller opmagasinering, samt en carport.

Boligen er beliggende med kort afstand til Hundslund, hvor der er mulighed for dagligvareindkøb. Her er også en skole op til 6. klasse med en tilknyttet fritidsordning. I Hundslundhallen er der mulighed for sportslige udfoldelser, og der indbydes her til et velfungerende og trygt lokalmiljø. Den omkransende natur er storslået, og der er ikke langt fra boligen til de smukke kuperede bakker i Sondrup og området ved Aakjær Gods, hvor I kan nyde vandreture, fisketur på Alrø eller en tur i vandet. Boligen er beliggende i smørhullet mellem Odder og Horsens, hvor der er en række kulturelle aktiviteter og et mangefold af shoppingmuligheder. Begge steder er forbundet med busforbindelser, så børnene inden for kort tid kan være i skole, til fritidsaktiviteter og lignende. Der er kort køreafstand til Odder og E45 ved Skanderborg og Horsens.

Denne villa henvender sig til køberen med stort pladsbehov. Her fås et solidt hus, hvor I kan forene familielivet med den gode tilværelse i naturskønne omgivelser.

Der er kort køreafstand til Odder og E45 ved Skanderborg og Horsens….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Landevejen 51, 8350 Hundslund1.175.000 kr.6.393 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.687 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 182 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1900

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x