H C Lumbyes Vej 7, 5500 Middelfart

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

En velholdt og dejlig villa beliggende i skønne Strib

Drømmer du om et dejligt hjem, hvor dine børn kan lege i trygge omgivelser? Så finder du boligen her.Med kort afstand af skole, indkøb og ikke mindst en dejlig natur, finder du denne dejlige villa i et plan. Strib er på mange områder det perfekte sted for børnefamilien. Her er ro, trygt, plads til leg og omkranset af en skøn natur. I nærmiljøet omkring boligen finder du ligeledes aktivitetsområde med sportshal, svømmehal, skole, børnehave samt forskellige indkøbsmuligheder.Villaen indeholder: Entré med adgang til fordelergang. Entréen kan med fordel omdannes til et gæstetoilet. Fordelergangen giver dig adgang til værelseafdeling med stort værelse (tidligere soveværelse) samt yderligere et værelse. Dertil pænt badeværelse med brusehjørne, vask i arrangement samt toilet. Villaens vigtigste rum er det rummelige køkken-alrum. Her er der plads til at samle den store familie til fødselsdage, hjælpe børnene med lektier mens aftensmaden laves. Generelt et dejligt rum at samles i.Fra køkken-alrummet træder du ind i opholdsstuen som er placeret i husets tilbygning fra 2015. Her er loftet ført til kip og samtidig en fin hems hen over husets soveværelse, som ligeledes er placeret i tilbygningen. Fra stuen udgang til dejlig terrasse. Til villaen hører også en garage på 34 m². Den er ideel til parkering af bilen, men kan sagtens anvendes til andre formål. Det kunne være et fint hobbyværksted, drengerum, kreativitetsrum m.m.Haven er primært udlagt i græs og omkranset af hæk. Dertil gode solterrasser mod syd og vest.En velholdt og dejlig villa, der skal opleves….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

H C Lumbyes Vej 7 , 5500 Middelfart2.295.000 kr.17.586 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.024 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 122 ㎡Grund: 764 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1988

H C Lumbyes Vej 7, 5500 Middelfart

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Attraktivt beliggende og rationelt opdateret etplansvilla

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/9 – klik på billede –

– En ukompliceret familiebolig
– Fint tilpasset tilbygning
– Velovervejede renoveringer
– Indflytningsklar stand
– God beliggenhed på lukket vænge

Mange nydelige materialer står bag denne flot opdaterede etplansvilla i Strib. Men særligt to virkemidler har været med hele vejen – funktionalitet og fornuft. I kan dermed stifte bekendtskab med en fuldkommen ukompliceret familiebolig, som selvfølgelig nyder godt af byens gode stisystemer og andre børnevenlige fortrin.

Kun ganske få detaljer røber, at villaen oprindeligt blev bygget i 1988. De talrige tiltag tæller nemlig både renoveringer af boligen og grundhuset, som blev udvidet med en tilbygning i 2015. I den forbindelse er huset vandskuret, mens tilbygningen er beklædt med mørk fibercement på facaden, som derfor er vedligeholdelsesfri. En integreret garage supplerer op, og har I ikke brug for pladsen til parkering, er der meget andet, de 34 isolerede bonuskvadratmeter kan bruges til. Vinduerne er desuden skiftet løbende, så I har faktisk ganske gode betingelser hele vejen rundt.

Lyse, afstemte materialer sætter dagsordenen inden døre, hvor de tre værelser flankerer boligens kernerum – det store, åbne køkken-alrum. Her får I såvel køkkenø som stilrent inventar, og der er udgang til haven mod vest. I forlængelse af alrummet finder I hjemmets egentlige opholdsstue, som ligger i tilbygningen og kan bryste sig af skønne detaljer som loft til kip, ovenlys og dermed et virkelig lækkert lysindfald. Loftet i hele huset er beklædt med støjdæmpende akustikplader, og I kan endda nemt etablere hems over det ene værelse. Der er gulvvarme i tilbygningen, og det samme gælder desuden for boligens badeværelse og for bryggerset, der dublerer som et ekstra indgangsparti.

Et sammenhængende terrassemiljø flugter langs husets syd- og vestvendte facader, hvilket giver rig mulighed for at fange sol hele dagen. Derudover er haven en pasningsnem disciplin med hæk, en grøn plæne og et lille rønnebærtræ i forhaven. Kort sagt får I en rigtig familiehave med plads til alle.

Til større og mere organiserede armbevægelser har I idrætshallen rundt om hjørnet, mens Børnehaven Bulderby også hører til i jeres absolutte nærområde. I kan stort set følge byens lukkede stisystemer hele vejen til vandet, inden Stribs praktiske fordele i form af glimrende indkøbsmuligheder og pendlervenlige karakter sætter trumf på den appellerende helhed.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

H C Lumbyes Vej 7, 5500 Middelfart2.395.000 kr.18.352 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.205 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 122 ㎡Grund: 764 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1988