Nørremarkvej 4, 8832 Skals

8832 norremarkvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hyggelig bolig med stort funktionelt værksted/garage

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/3 – klik på billede –

På Nørremarkvej 4 i Nørre Rind, kun 10 minutters kørsel fra Skals, bor man her helt tæt på god natur med åbne marker, sø, skovområder, Hjarbæk Fjord og Virksund Havn, hvilket giver mulighed for gode alsidige naturoplevelser. Herudover byder området på sammenhold og aktiviteter i lokalsamfundet, bl.a. gennem den lokale borgerforening.

Fra Nørre Rind er der 5 km til Skals, Virksund og Hjarbæk Golfcenter, 14 km til Løgstrup, 19 km til Viborg og 30 km til Hobro – så rigtig meget kan nås på relativ kort tid.

Grunden er på hele 1.363m², som er anlagt med lille gårdsplads, flere hyggelige terrasser og stor græsplæne.

Selve boligen er på 106m² og indrettet med lille entre, baggang med trappe til første sal, funktionelt køkken, badeværelse, værelse, godt stort soveværelse og rigtig hyggelig stue.
På førstesal har der været et ekstra værelse på 20m², samt yderligere en loftrum på 22 m².
Som godt supplement til boligen er der et udhus med vaskefaciliteter/bryggers.

En af ejendommens helt store aktiver er det store og velfungerende garage/værksted på 124m², hvor der er rigelig plads til flere biler, værksted eller andre pladskrævende aktiviteter og gøremål.

Endelig er der en stor flisebelagt terrasse med en super hyggelig grillhytte, hvor der er mulighed for familiehygge i alt slags vejr fra morgen til den helt sene aften.

Ejendommen er primært opvarmet med pillefyr, og er godt suppleret af en nyere varmepumpe (luft til luft) og stort solcelleanlæg.

En god bolig i velfungerende lokalsamfund, midt i naturen, og med et stor og anvendelig garage/værksted….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørremarkvej 4 , 8832 Skals495.000 kr.3.608 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.206 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 106 ㎡Grund: 1363 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1875Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x