Dr.Larsens Vej 38, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Byens måske bedste udsigt!

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/4 – klik på billede –

Velkommen til Dr.Larsens Vej 38 – en virkelig spændende murermestervilla med en helt fantastisk udsigt ud over byen.

Her kan du nu blive ejer af en skøn bolig med et valg af muligheder. Boligen, der ikke har været handlet de sidste 40 år, fremstår fin som den er i dag, men har du hænderne skruet rigtigt på, kan du også opdatere indretningen til noget helt fantastisk! Du har to indgange til huset, den “fine” entré samt en rummelig baggang med god plads til overtøj og med trappe til 1. salen og til kælderen. Fra baggangen er der endvidere adgang til et rummeligt badeværelse og husets store, lyse spisekøkken. Herfra er endvidere adgang til en hyggelig stue samt udestue. Der er masser af lys i køkken, stue og udestue, og så er her ikke mindst en helt vild udsigt ud over Hadsten by.

1. salen er med god loftshøjde og indeholder 2 rummelige værelser samt endnu et badeværelse. Der er også her en stor trapperapos, med god plads til f.eks. en hjemmearbejdsplads.

Kælderen er rigtig anvendelig og indrettet med bl.a. grovkøkken samt diverse store og brugbare rum. Her vil der virkelig være mulighed for at udfolde sine kreative evner.

Til boligen hører også en dejlig stor, dobbelt, muret garage med godt redskabsrum / værksted.

Haven er et kapitel for sig, der er adskillige skønne terrasser og ikke mindst igen den fine udsigt. Der er også en overdækket terrasse, hvor jeg er sikker på, at der vil kunne holdes nogle gode havefester.

Tror du ovenstående skal være dit nye hjem, så bestil en fremvisning allerede i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dr.Larsens Vej 38 , 8370 Hadsten3.695.000 kr.17.850 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.804 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 158 ㎡Grund: 881 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1927