Ranunkelvangen 27, 2680 Solrød Strand

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Senioregnet 1 plans kædevilla

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/4 – klik på billede –

Nu udbydes denne skønne kædevilla af typen Unik119 i Ranunkelvangen.

Fra den store rummelige vognport bliver man mødt at et pænt indgangsparti. Boligen rummer en stor entre. Adgang til stort lyst soveværelse, 2 børneværelser. Lyst badeværelse med brus. Seperat toilet. Lyst køkken i åben forbindelse med alrum, som er den del af den lyse stue, da der kommer masser af lys i gennem boligen. Stor opholdsstue med brændeovn og vinduer fra gulv til loft i hele stuens bredde ud til haven. Der er direkte udgang til et stort terrasseområde, hvor en del af terrassen er overdækket. I haven er der endvidere en nyere 8 kantet havepavilion i glas som som forlænger sommeren.

Til ejendommen er der ud over den store carport ,som ligger i gør, man kan komme tørskoen ind i boligen, et udhus. Haven ligger mod vest, op til et grønt område, og der er ikke langt hen til projektet “En voldsom omvej”, som er en del af aktiviteter der er indbygget i volden.

Ejendommen fremstår velholdt med lyse gulve, lyse vægge og lofter.

Uglegårdsskolen ligger blot 800 meter fra boligen, og der ligeledes børneinstitutioner tæt på boligen. Indkøbsmuligheder og offentlig transport ved Solrød Center og stationen er kun 2000 meter væk.

Da ejendommen er i et plan, er det en ejendom som både applerer til børnefamilien samt seniorparret. Der er ingen spildplads i boligen og ingen trapper.

Velkommen til Ranunkelvangen 27…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ranunkelvangen 27 , 2680 Solrød Strand2.795.000 kr.24.756 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.680 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 107 ㎡Grund: 396 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1968