Storegade 40, 6880 Tarm

6880 storegade 40 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Erhverv kombineret med lejemål/beboelse i forskudte plan

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/4 – klik på billede –

Erhverv på 205 m2 i stueplan og rummelig lejlighed på 196 m2 i forskudte plan ovenover erhvervsdelen. Hertil kommer garage på 28 m2.

Beliggenheden er centralt i Tarm by med store facadevinduer ud mod Storegade og har de seneste 25 år været genbrugsbutik. Bagom bygningen er der indgang for lejligheden og adgang til garage. Nuværende ejer har haft en ganske fornuftig lejeindtægt på begge lejemål.

Igennem passage ved siden af bygningen er der nem adgang til både markedsdage om sommeren, indkøbsmuligheder, fitnesscenter, bibliotek, bus- / og togforbindelser samt naturrigt stisystem langs bybækken, som iøvrigt fører helt ud til Skjern Å.

Erhvervsdelen er med et stort butikslokale med udgang til smal altan med kig til bybækken. Mindre køkken og toilet, samt et baglokale.

Den lyse og pænt istandsatte lejlighed er med opgang og et mindre kælderrum med installationer. 1. sal er indrettet med køkken/alrum med to udgange til tagterrassen, som delvist er overdækket. Stue, to værelser og badeværelse med bruseniche. Separat afdeling med værelse, walk-in med hylder og eget badeværelse med spabad og bruseniche. 2. sal er med to værelser i hver ende og et toilet i midten. Flere gulve i lejligheden er af nyere dato.

Der er flere udskiftede vinduer i ejendommen og hele herlighedsværdien er klart bybækken, de mange kvadratmeter og den solrige og ugenerte tagterrasse, der hører med til lejligheden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Storegade 40, 6880 Tarm1.750.000 kr.8.929 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.337 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 196 ㎡Grund: 440 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1890

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x