Ternevej 5, 9440 Aabybro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende villa centralt i Aabybro

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/4 – klik på billede –

Ternevej 5 i Aabybro er en rummelig og charmerende gulstensvilla, der byder på masser af plads til hele familien.

Boligen strækker sig over 178 etagemeter (170 m2 bolig og 8 m2 erhverv) og rummer fire værelser, herunder et stort soveværelse med en praktisk indbygget skabsvæg. Der er også et lille kontor, der ligger i forlængelse af et af værelserne, hvilket giver mulighed for en ekstra arbejdsplads.

Fra entréen kommer man ind i en fordelingsgang, hvorfra der er adgang til to værelser, bryggers, badeværelse og køkkenalrum. Tvis køkkenet er lyst og indbydende med flotte mørke gulvfliser, og der er masser af bordplads og skabsplads. Køkkenalrummet har plads til både et stort spisebord og et hyggeligt sofaarrangement, hvilket gør det til et dejligt samlingssted for hele familien.

Stuen er stor og rummelig med plads til både venner og familie, og gulvet i fletparket giver rummet en flot detalje. Badeværelset er også dejligt lyst og byder på god skabsplads, mens bryggerset har plads til vaskemaskine og tørretumbler samt overtøj og fodtøj.

Udenfor er der to terrasser, hvor man kan nyde haven og det gode vejr. Den ene terrasse er overdækket, så man kan grille og spise ude selv i regnvejr. I den tilhørende garage på 28 m2 er der rigeligt med plads til opbevaring.

Med flere indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og DGI-hus, finder man i Aabybro alle hverdagens nødvendigheder. Derudover er der gode offentlige transportmuligheder med direkte forbindelse til Blokhus og Aalborg.

Ternevej 5 er beliggende i et godt villakvarter tæt på Aabybros mange tilbud. Perfekt for en familie, som ønsker en dejlig bolig med masser af plads….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ternevej 5 , 9440 Aabybro2.395.000 kr.13.531 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.232 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 170 ㎡Grund: 729 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1969