Breslaugade 12 3-4, 2300 København S

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Rolig beliggenhed med gåstand til Metro og Amager Strandpark!

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/4 – klik på billede –

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere Breslaugade 12, 3. 4. – en lejlighed på 80 kvm beliggende på en stille sidegade i yderst attraktivt område tæt på Amager Strand. Området omkring stranden er i rivende udvikling, hvilket bl.a. har resulteret i mange nye cafeer og restauranter, nye take-away steder og gode indkøbsmuligheder. Offentlig transport er også nemt – her har man Lergravsparken Metro i gåafstand og selvfølgelig også busruter fra Lergravsparken st. Ønsker man at cykle, er Rådhuspladsen bare 15 minutter herfra. Endvidere tæt på natur og grønne omgivelser med både Lergravsparken og Amager Strandpark i gåafstand.
Selve lejligheden er 80 kvm. og er oprindelig en 2-værelses lejlighed, men hvor man i dag har etableret et ekstra værelse i stuen, således man har fået et ekstra værelse/kontor. Stuen har stadig en super god størrelse med masser af plads til stor hjørnesofa og spisekrog ved vinduerne. Lejlighedens andet værelse er en virkelig god størrelse med plads til både stor dobbeltseng, klædeskab og skrivebord. Lejlighedener super god til par, men kan også oplagt bruges som delelejlighed, hvor den ene har stuen og det lille værelse og den anden det store soveværelse. Køkkenet er også en god størrelse og her har man prioriteret at have en lille spiseplads, som er et stort plus hvis man skal bruge lejligheden til delelejlighed. Køkkenet er indrettet med hvide elementer og fremstår lyst og venligt. Her er både god skabs- og bordplads. Sidst men ikke mindst det store badeværelse med seperat brus, vindue og vaskemaskien – et sjældent syn!
Alt i alt en super god lejlighed, hvor man får mange kvadratmeter for pengene og hvor man kommer til at bo centralt, men roligt! Lyder dette som noget for dig? Book en fremvisning på edc.dk eller på tlf. 61 22 44 24….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Breslaugade 12 3-4, 2300 København S2.850.000 kr.35.625 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.251 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 80 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1976